Browse By

Forța vindecătoare a iubirii

Iubirea este o parte esenţială a experienţei umane. Ea hrăneşte sufletul, menţine corpul şi calmează mintea. Atunci când oamenii neagă se iubesc ei se încadrează în mod inevitabil, în nebunie şi de boală. Iubirea este o forţă de vindecare prezenţa în fiecare viaţă, ea trece prin fiecare persoană de pe această planetă şi mends orice răni pe care le pot dobândi.

Odată ce aţi experimentat cu adevărat te iubesc vor înţelege că acesta este un sentiment de acceptare adevărată şi apartenenţa. Dragostea este o unitate constanţa pentru oameni, acest lucru se datorează efectelor sale uimitoare asupra întreagă fiinţă. Există patru nevoi psihologice pe care toată lumea le are: securitatea, stimă de sine, autonomie şi conectare. Dragostea este în măsură să îndeplinească trei dintre aceste nevoi.

Când va lăsaţi iubirea în inima ta te vei simţi mai sigur. Dragostea este o armură impenetrabilă pentru a va proteja împotriva urii şi a suferinţei. Cu dragoste în inima ta vei şti că sunt întotdeauna sprijinite; că aveţi parteneri în viaţă. După ce aţi lucrat drum spre iluminare, ce este iubirea-mania te vei simţi de securitate la un nivel mult mai mare. Vei intră într-un grup imens de iubitori spirituale. Iubirea tuturor celor din dragoste-manie va ajunge la ţine, la fel cum iubirea ta va ajunge la ei, să va ridicaţi şi să va protejaţi. Cu căldură iubirii te protejează auto-iubirea va creşte.

Dragostea pe care să te simţi va ridică stimă ta de sine prin cultivarea ta iubire de sine. Cu cât iubiţi pe alţii, iar alţii te iubesc, cu atât mai mult te va iubi. Pe măsură ce iubirea din inima ta ebbs la iubiţii tăi, dragostea lor va curge înapoi la ţine. Acest lucru va va aminti că eşti mai preţios decât orice bijuterie de piatră şi merită orice har pe care iubirea aduce în viaţă ta. Cum acest adevăr răsare pe ţine iubirea ta de sine va creşte şi mai puternic. Această a consolidat sentimentul iubirii de sine se va potoli orice ameninţare la stimă ta de sine. În ceea ce dvs. de iubirea de sine a fost hrănit de securitate a iubirii, înflorirea ta iubirea de sine va alimenta dorinţa de conectare.

Odată ce dragostea a inundat inima ta va fi conectat la persoanele pe care le iubesc. Această conexiune este de necontestat, incasabil, şi invizibile. Conexiunile pe care le falsifică prin iubire, nu va fi rupt de orice cantitate de izolare sau de depresie. Odată ce aţi devenit luminat la starea de iubire-manie niciodată nu va fi lăsat doresc pentru conectare. Pentru ţine va şti că sunteţi conectat la orice altă persoană din dragoste-manie. Niciodată nu se va simţi izolat, indiferent cât de îndepărtat sunteţi de civilizaţie. Acest sentiment de conexiune va lupta toate tristeţea pe care s-ar putea simţi la fel de bine că şi stăvilească orice sentimente de ura. Conexiunile tale invizibile, conţinute în dragoste-mania, te va ridică deasupra urii.

Fiind constant conectat la alţii care simt o iubire absolută, coroborat cu ţine, va fi aproape imposibil de ura pentru a invada inima ta, mintea sau sufletul. Când vei deveni liber de ura, datorită intrării iubirii-mania, vei obţine o rezistenţă la emoţii negative. Singurul scop al acestor emoţii negative vor fi de a întări dragostea ta. Chiar înainte de a fi atins de dragoste mania, iubirea va începe să se vindece orice cicatrici mentale pe care le-aţi achiziţionat. Pentru a putea vedea modurile în care dragostea va echilibra corpul dumneavoastră trebuie să examinăm manifestarea fizică a iubirii: orgasmul.

Este atât de rar încât o emoţie puternică poate fi dată sub formă fizică în cadrul organismelor noastre. Nu numai confort dragoste şi vindecă mintea noastră, dar, de asemenea, menţine echilibru în corpul nostru. Tot ce trebuie să facem este să privim la binecuvântările pe care le abordaţi de a avea orgasm. Atunci când face dragoste, fie de unul singur sau cu un partener, chimia modificărilor creierului. Oxitocina şi dopamină sunt eliberate, ia în considerare acest val de produse chimice pentru a fi un dar de iubire. Din cauza dopamină şi oxitocina veţi simţi o altitudine de starea ta de spirit, o scădere de stres, tensiune mai puţin sexuală, şi un sentiment mai mare de bunăstare. După ce s-au mutat în această schimbare de chimie a creierului, veţi observă o scădere în orice simptome de depresie pe care este posibil să fi avut. Vei înceta să chibzui asupra aspectelor negative ale vieţii tale. Într-un fel, care are un orgasm se va agită ţine treaz şi te obligă în acum. Un alt simptom depresiv că oxitocina şi dopamină va calmă este mâncatul emoţional. Un orgasm te va ţine de la umple golul din sufletul tău cu alimente. vindecă dragoste toate, este nu doar retrogradată la creier.

manifestare ta de dragoste nu numai că vindecă creierul tău, va repara restul corpului, de asemenea. La fel că un masaj, un orgasm va ondulatie prin corpul tău şi calmează muşchii. Orice tensiune, care a construit în interiorul tău se va topi în timp ce face dragoste. Orgasmele va va pune, de asemenea, într-un stat, similar cu exercitarea, care va îmbunătăţi sănătatea cardiovasculară. Atunci când oamenii spun că dragostea este bun pentru inima ta nu este doar o metaforă. Desigur, orgasmul va beneficia foarte mult organele implicate în crearea lor. Prin cultivarea această manifestare a iubirii tale în mod regulat, va va îmbunătăţi sănătatea de col uterin, motilitatea spermei, precum şi starea prostatei. Orgasme va ajută organismul în combaterea ejaculare precoce, disfuncţie erectilă, şi simptomele menopauzei. orgasmele frecvente sunt, de asemenea, utile pentru prevenirea infecţiilor în tractul urinar. Tartinare dragoste pe tot corpul tău vei fi vindecat de trauma vieţii moderne.

Modernitatea are un mod de a ne battering în jurul şi fără îndeajuns de multă dragoste în viaţă ta vei suferi. Un mod sigur de a invită mai mult din această forţă cosmică în viaţă ta este de a avea mai multe orgasme. Prin permiţându-va orgasme vindecă mintea, trupul şi sufletul viaţă ta va începe să fie purificat. Când va dau dragoste formă fizică întreruperile în modelul de somn va fi smuls. Invitând frecvente orgasme în viaţă ta se va calmă, de asemenea, îndoielile care le aveţi despre imaginea corpului şi creşte încrederea la noi culmi, îmbunătăţind astfel stimă ta de sine. Prin combinarea acestor factori, cu toate lucrările de vindecare pe care o face dragoste în viaţă ta, vei observă că prin dragostea îmbrăţişând viaţă ta va deveni mai uşor şi mai îndeplinesc. Nu numai că va iubi îndepliniţi va vindecă corpul, calmează mintea şi hrăni sufletul.

Iubirea este o parte integrantă a experienţei umane. Iubirea va curge în ţine şi calmează toate durerile. Fie că durerea este fizică, psihologică sau spirituală. Iubirea este o parte esenţială a oricărui proces de vindecare, o parte că medicină modernă de multe ori refuză să recunoască. Trebuie doar să facă alegerea conştientă de a îmbrăţişa iubirea şi rănile tale vor începe să se vindece. Atunci când Wade afară, în piscină cosmică a iubirii cicatrice psihologice pe care le poartă vor începe să se repare. Atunci când urmăresc manifestarea fizică a iubirii, oboseală corpului va începe să fie curăţat de ţine. De-a lungul procesului de acceptare a iubirii veţi observă că voi aflaţi mai împlinire în viaţă şi grijile voastre spirituale vor fi purificate. Dragostea este cu adevărat o forţă miraculoasă. Este doar de aşteptare pentru noi toţi să ajungă şi să-l invităm în viaţă noastră.