Browse By

Flashmob la deschiderea Festivalului Cultural Zilele Basarabiei ediția a XVII-a

Luni, 27.03.2017, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a dat start Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei” ediția a XVII-a, printr-un eveniment organizat în Piața Victoriei din Timișoara.

„Un eveniment în comunitate și pentru comunitate”, așa au numit deschiderea oficială a festivalului, voluntarii OSB Timișoara. Aceștea au îndemnat oamenii să vină alături de ei luni, 27.03.2017, să facă parte din marea poveste a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”.

În parteneriat cu Timișoara – Capitala Tineretului din România, OSB Timișoara a organizat în inima Timișoarei un flashmob în care au îndemnat oamenii să danseze alături de ei hora moldovenească, au lansat o sută de lampioane și au proiectat pe clădirea Operei un filmuleț cu imagini din Republica Moldova.

Urmează alte evenimente importante: proiecția filmului „Variațiuni pe un nume: Nicolae Simatoc”, în 28 martie, de la ora 18.00 în Aula Magna, în 29 martie de la ora 12.00, evenimentul „Basarabia prin ochii copiilor”, destinat elevilor din clasa a IV-a, a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”, și tot în acea zi, de la ora 19.30, în club D’arc, se va ține proiecția filmului „Afacerea Est”, iar vineri, 31 martie, de la ora 22.00, în club No Name, sunteți invitați la un concert incendiar cu „Zdob și Zdub”!

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara, vă așteaptă pe toți, cu drag, să participați la evenimentele din cadrul Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”!