Browse By

Final de lună cu două super concerte la Arad

Vara este anotimpul distracţiei pentru toate vârstele. De aceea, fiecare club promite cele mai tari petreceri cu cei mai în vogă artişti. Aşa se întâmplă şi la finalul acestei săptămâni, în Arad.

Seară de hip-hop
Miercuri, 27 iunie, la ora 21:00 se dă startul unei seri de hip-hop de cea mai bună calitate. Personajul principal este Guess Who, care va susţine un concert pentru arădeni în club La Mouche.

Concert Guess Who în Arad

Concert Guess Who în Arad

Guess Who, pe numele lui adevărat Laurenţiu Mocanu este prezent în muzica românească din anul 1999. El a cântat alături de artişti precum Anonim (prima trupă din care a făcut parte), Paraziţii, Spike, Maximilian, JJ, Grasu XXL, Agresiv. Până în prezent are trei albume, „Hai să vorbim” (2005), „Probe audio” (2009) şi „Tot mai sus” (2011).

Petrecere pentru doamne şi domnişoare
Tot în club La Mouche va fi prezent şi Vali Bărbulescu, în data de 29 iunie, la ora 22:00. Concertul va fi urmat de Ladies Party, eveniment aflat la ediţia a doua. Doamnele şi domnişoarele prezente vor avea şansa de a câştiga o vacanţă la Veneţia (locul III), o vacanţă la Paris (locul II) şi o maşină (locul I).

Concert Vali Bărbulescu la Arad

Concert Vali Bărbulescu la Arad

Vali Bărbulescu şi-a început cariera la doar 15 ani, ca DJ. În anul 2004, la Miami Winter Music Conference a decis să îşi deschidă propriul său label, care se numește Valio Records. Bărbulescu a fost votat în repetate rânduri cel mai bun DJ român. Pe lângă meseria de DJ, Vali Bărbulescu o îmbrăţişează cu succes şi pe cea de fotograf.