Browse By

Facebook are nevoie de acordul a 800 de milioane de utilizatori

facebook and Mark Zuckerberg

Facebook are nevoie de acordul a 800 de milioane de utilizatori

Reţeaua de socializare facebook va trebui să obţină aprobări, acordul de la fiecare membru al reţelei sale înainte de a le face publice profilele.

Facebook este aproape de un acord cu autorităţile federale americane care ar presupune ca gigantica reţea de socializare va trebui să obţină aprobare de la cei 800 de milioane de utilizatori ai săi înainte de a le face publice profilele către o audienţă mai largă.

Dacă înţelegerea va fi încheiată, Facebook va trebui să obţină acordul explicit al fiecărui client înainte de a modifica setările legate de informaţiile nepublice, potrivit Daily Mail.

  • Oricum ce face facebook e un abuz,dar asta-i lumea,de ce n-ar fi si netul o lume.

    Doar io ma trezesc scriind p-aci??

  • oglindadevest

    problema este ca pana acum facebook a modificat preferintele utilizatorilor fara a ii anunta, mai multe la cei care nu sunt din SUA, adica cei din europa precum romania etc. si de aceea unii se intreaba de ce se tot schimba cand ei au facut deja modificarile dorite… de reamintit ca va urma o noua schimbare a interfatei facebook ca urmare a competitiei google + ma intreb daca microsoft (stiu ca au ceva planuri) sau yahoo planuiesc si ei ceva,