Browse By

Elevii din Arad se înscriu în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”

Elevii din Arad s-au înscris la a IV -a ediție a concursului național de educație ecologică și colectare selectivă „Școala Zero Waste” pentru toate școlile din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada concursului este între 13 Martie şi 12 Mai 2017.

Câștigă o tablă interactivă pentru școala ta sau participarea la o tabără pentru tine!

Până acum s-au înscris 145 de școli din 34 de județe și din București.

Școlile din Arad care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până Vineri 3 Martie – detalii despre procedura de înscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/

Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la „Zero Waste Summer Camp” – Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August lângă Timișoara, dar și multe alte premii. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2017 vor primi câte o tabletă.

Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ  să ia legătura cu organizatorii la [email protected]

Pentru mai multe informații: Email: [email protected], Site: http://www.ecostuff.ro