Browse By

Doriti un apartament in Brasov, Sibiu sau Cluj-Napoca? Maurer Imobiliare va vine in ajutor

Maurer Imobiliare este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara din Romania. Experienta de mai bine de un deceniu face din Maurer Imobiliare sa fie una dintre cele mai apreciate companii pe piata imobiliara interna. Cu ajutorul Maurer Imobiliare s-au dezvoltat ansambluri rezidentiale de referinta si s-au predat peste 3500 de apartamente noi in Brasov, Sibiu si Cluj-Napoca (90% dintre apartamente sunt vandute in faza de proiect), iar pe viitor se preconizeaza o extindere pe plan national, in alte orase importante din Romania.

In ce consta oferta Maurer Imobiliare?

Promisiuni respectate in ceea ce priveste calitatea si promptitudinea. Se ofera o garantie de 5 ani apartamentelor construite in cadrul companiei Maurer si certificat TÜV Rheinland – atestatul calitatii pentru blocurile ridicate, de asemenea. Pe langa toate acestea, oferta Maurer Imobiliare dispune de garsoniere cu suprafete utile incepand cu 37,76 mp in ansamblurile rezidentiale din Brasov si Sibiu, apartamente cu 2 camere, diverse tipuri de modele cu suprafete utile incepand cu 60,01 mp, plus balcoane generoase in ansamblurile rezidentiale din Brasov si Sibiu. De asemenea, Maurer Imobiliare ofera clientilor apartamente cu 3 camere, suprafete utile de la 75,08 mp, plus terase cu suprafete variabile, camere luminoase si spatioase, dotate cu tot confortul necesar in ansamblurile rezidentiale din Brasov si Sibiu. ori studiouri cu suprafete utile incepand cu 45,53 mp.

Cum va poate ajuta maurerimobiliare.ro?

Site-ul maurerimobiliare.ro vine in ajutorul oricarei persoane care doreste sa faca pasul cel mare, si anume, cumpararea unui imobil. Indiferent ca este vorba de achizitia unui apartament sau a unei garsoniere in Brasov sau Sibiu, decizia ta poate fi influentata intr-un mod pozitiv de acest site. Cu o scurta vizita pe platforma online maurerimobiliare.ro puteti gasi proiectele noi ale companiei, dar si cele mai avantajoase oferte ale imobilelor pentru tine si familia ta, toate fiind descrise si prezentate intr-un mod minutios, astfel incat sa va dea impresia ca va aflati deja acolo.

Un apartament sau o garsoniera achizitionata pe baza si cu ajutorul companiei Maurer este o alegere perfecta pentru tine si familia ta. Pe site-ul maurerimobiliare.ro exista o gama variata de apartamente, garsoniere si studiouri, in functie de dimensiuni/spatiu, numar de camere etc. Proiectele si ofertele sunt prezentate si descrise intr-un mod detaliat, astfel incat sa fiti siguri ca o sa aveti parte de o alegere perfecta si pe care n-o s-o regretati in viitor.

Proiectele din cadrul companiei Maurer Imobiliare au dus la o incredere totala din partea clientilor, iar experienta si ofertele prezente fac din aceasta companie una dintre cele mai respectate si apreciate agentii imobiliare pe plan national. De asemenea, pe maurerimobiliare.ro exista sectiunea de contact, unde, puteti sa contactati orice membru al companiei pentru orice fel de ajutor de care doriti sa dispuneti. Fie ca este vorba de Cluj-Napoca, Brasov sau Sibiu, Maurer Imobiliare are grija ca alegerea pe care o vei face cu privire la achizitia unui imobil in oricare dintre cele mai importante orase din tara sa nu fie una regretabila.

Datele de contact ale constructorilor de visuri – website: Maurer Imobiliare

Adresa: Str. Pelicanului, nr. 5, Brasov, Romania
Telefon: 0268 255 190 / 0268 255 191 / 0726 332 211
Fax: 0268 255 181
Email: [email protected]