Browse By

Donald Trump reînnoiește războiul cu mass-media în timp ce haosul pentru tranziție continuă

Donald Trump și-a reînnoit lupta sa cu presa americana, criticând New York Times, afundare reporteri pentru a vizita un restaurant și de cotitură pe Twitter ca un mijloc de comunicare directă.

US Președintele ales chiar părea să facă aluzie la Realitatea TV show-ul lui The Apprentice ca el a negat rapoarte că procesul său de tranziție este în criză și afectat de luptele interne.

Trump a dus o fără precedent de un singur om de război împotriva mass-media în timpul campaniei sale electorale, interzicerea unor organizații din mitingurile sale și care incită în mod regulat susținătorii să huiduie și reporteri derâdere. El a folosit Twitter, pe care el are mai mult de 15 milioane de fani, pentru a mustra criticii sai si arunca de multe ori declaratiile incendiare.

Trăi Trump: tranziția se întâmplă „atât de lin”, în ciuda rapoartelor de tulburare – politică trăiesc
Președintele ales se contrazice rapoartele pe care echipa sa de tranziție este în derută – urmați pentru actualizări în plumb până la Trump la Casa Albă.

Nici măcar starea lui ridicată ca următorul lider al lumii libere pare să se fi schimbat obiceiurile sale. Întrucât Barack Obama, a dat prima sa conferință de presă la trei zile după alegerea sa, în 2008, Trump este încă să facă acest lucru, în schimb dând un interviu televizat primetime și declanșând un baraj de tweet-uri, dar din nou, luând președinția SUA în apele neexplorate.

„Foarte organizat procesul de luare loc așa cum am decide cu privire la cabinet și multe alte poziții”, a postat pe Twitter marți seara. „Eu sunt singurul care știe cine sunt finaliștii!”

Referirea la „finaliști” păreau să evoce în mod deliberat The Apprentice, în care concurenții s-au luptat reciproc pentru o șansă de a lucra la afacerea lui și a spus celor care au căzut scurt: „! Ești concediat”

Furtuna a Twitter a fost reluată mai devreme dimineața zilei de miercuri, când a negat rapoartele mass-media că cei trei copii adulți – Don Jr, Eric și Ivanka – vor primi autorizațiile de securitate, ridicând potențiale conflicte de interese. „Eu nu sunt încercarea de a obține” clearance-ul superior de securitate de nivel „pentru copiii mei. Aceasta a fost o știre falsă de obicei. ”

Și apoi a scos în evidență New York Times, care, în timpul campaniei a dezvăluit modul în care acesta poate fi evitat plata taxelor timp de 18 ani și care a aprobat Hillary Clinton pentru presedinte. În această săptămână, ziarul a raportat pe debandada în tranziție și a spus că, în timp ce președinții Egipt și Israel ajuns până la Trump rapid prin telefon, premierul britanic Theresa May a trebuit să aștepte 24 de ore.