Browse By

Discursul care trebuia să îl rostească Traian Băsescu – Notă pentru consilieri prezidențiali

Discursul care trebuia să îl rostească Traian Băsescu

Discursul care trebuia să îl rostească Traian Băsescu

Personal, după ce Moise Guran a recomandat la TVR discursul scris de Tolontan că e mult mai bun față de cel al lui Băsescu, am început să îl caut să îl citesc și eu, era necesar să citesc doar două – trei propoziții ca să îmi dau seama că e de toată… laudă… inspirațional. Aveți tot respectul meu Dl. Tolontan și pentru unele anchete prin care mai scoateți la iveală corupția din clasa politică, vezi scandalul Ridzi cu firmele organizatoare la Ziua Tineretului de 2 Mai.

Notă pentru consilieri prezidențiali

Notă pentru consilieri prezidențiali

Astfel o notă bună de luat în considere de către consilieri prezidențiali care mă gândesc că îl sfătuiesc și îl ajuta pe președintele României, Traian Băsescu.

Mai jos găsiți primele 3 paragrafe ale discursului, restul pe blogul său.

Astăzi, 25 ianuarie 2012, în România s-au născut 508 copii și au murit 701 oameni. În fiecare zi, devenim cu 200 de români mai puțini. Aceasta este cea mai puternică declarație de nemulțumire  a voastră!

Tot astăzi, 25 ianuarie 2012, datoria externă a României a ajuns la aproape 100 de miliarde de euro. Aceeași sumă de 100 de milarde de euro au strîns-o ca economii, prin munca lor, cei 3 milioane de români plecați în străinătate în ultimii 10 ani. Aceasta este cea mai dură mustrare la adresa noastră, a celor care conducem România de două decenii!

În timp ce o țară rău gestionată a acumulat datorii, aceiași români, bine conduși, aceiași români încrezători în talentul și competența lor, aceiași români au reușit să producă în afara țării o valoare egală și uriașă pentru ei și pentru copiii lor.