Browse By

Dinamo salvată de Gigi Becali? Torje la Steaua?

steaua-dinamo

steaua-dinamo

Transferul lui Gabi Torje la Steaua a pornit ca o aroganţă a luiGigi Becali, dar e pe cale să devină realitate.

Patronul ”roş-albaştrilor” a pus ochii pe mijlocaşul dinamovist încă de anul trecut, văzîndu-l drept înlocuitorul perfect pentru Bănel Nicoliţă. Mai în glumă, mai în serios, Becali l-a propus chiar şi pe Bogdan Stancu la schimb, acesta transferîndu-se în cele din urmă la Galatasaray pentru 6 milioane de euro. Glumele şi aroganţele au continuat pînă astăzi, cînd dinamoviştii au început să se gîndească serios la mutare.

De ce ar accepta Dinamo?
”Dau pe el 3 milioane de euro, cu unul peste cea mai mare ofertă pe care o au”, spunea Becali în urmă cu 7 luni, sumă pe care ar fi dispus să o acorde şi astăzi. ”Cîinii” caută cu disperare o soluţie prin care să nu atragă furia fanilor, dar nu au pentru moment nici o variantă viabilă prin care să-şi achite datoria de două milioane de euro către stat.

Mai mult, singura ofertă pentru mijlocaş este de numai 600.000 de euro venită de la Cesena. Dinamo ar apela la acest transfer către Steaua ca o ultimă soluţie pentru rezolvarea problemelor financiare, care ameninţă clubul cu excluderea din Europa şi retrogradarea!

Citește mai multe pe gsp.ro