Browse By

Didactic.ro, cancelaria virtuală

Fiecare părinte îşi doreşte să fie mereu la curent cu toate noutăţile din învăţământ, pentru a fi sigur că îi asigură copilului toate condiţiile necesare pentru a fi un elev exemplar. Didactic.ro este un site care le oferă părinţilor, elevilor şi profesorilor cele mai noi veşti şi cele mai utile materiale didactice.

Didactic.ro, cancelaria virtuală

Didactic.ro, cancelaria virtuală

Pe didactic.ro, cadrele didactice de peste tot din ţară pot face schimb de experiență, pot primi sfaturi sau pot oferi, la rândul lor, explicaţii şi îndrumări. De asemenea, aceştia se pun la curent cu ultimele noutăţi din domeniu şi pot afla despre activităţile care se organizează în ţară.

Însă site-ul nu este dedicat doar profesorilor. Părinţii şi elevii se pot informa în legătură cu tot ceea ce ţine de şcoală, pe toate cele patru trepte: învăţământ preşcolar, învăţământ primar, învăţământ gimnazial şi învăţământ liceal. Apar, în plus, şi informaţii utile celor interesaţi de învăţământul profesional şi tehnic.

Fiecare secţiune are sute de materiale didactice, aranjate în funcţie de grupă/clasă şi în funcţie de materie. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să se înregistreze, să aleagă secţiunea de care este interesat şi poate începe căutarea materialelor dorite. Pentru fiecare materie există materiale didactice, activităţi extracurriculare şi ştiri sau noutăţi.

Cine, când şi unde?

Elevii pot găsi matriale şi informaţii utile pe didactic.ro

Elevii pot găsi matriale şi informaţii utile pe didactic.ro

Pagina web www.didactic.ro a luat naştere în anul 2003, fiind un proiect susţinut de Intuitext. Până în prezent, numărul utilizatorilor acestui site este de peste 160 de mii.

Cancelaria virtuală este formată, pe lângă cadrele didactice active, dintr-o echipă profesionistă de programatori, graficieni, testeri şi administratori de materiale. Toţi aceştia contribuie la formarea unui site care să funcţioneze perfect, fiind de mare ajutor utilizatorilor.

Concursuri şi examene

Tot de pe didactic.ro, cei interesaţi pot obţine date despre examene (admitere la liceu, bacalaureat, grade didactice şi titularizare) sau despre concursuri şcolare.

Mai mult decât atât, utilizatorii pot afla mai multe despre tabere, şcoli de vară şi proiecte.

Tot ce trebuie să ştii despre examene şi concursuri poţi afla de pe didactic.ro

Tot ce trebuie să ştii despre examene şi concursuri poţi afla de pe didactic.ro

Comunităţi care susţin educaţia

Pe lângă didactic.ro, Intuitex a mai creat site-uri utile precum: www.suntparinte.ro, www.carepecare.ro, www.gazetamatematica.net, www.admitereliceu.ro, www.viitoriiolimpici.ro, www.anulmatematicii.ro.

Intră şi tu în comunitatea online a cadrelor didactice şi vezi ce e nou în domeniu, pe www.didactic.ro!