Browse By

Dicţionare online la îndemâna tuturor

Dicţionarele online sunt foarte căutate, fiind mult mai uşoare, mai complexe şi mai practice decât cele din bibliotecă. În dicţionarele online poţi găsi orice cuvânt doreşti, trebuie doar să selectezi limba căutată şi să introduci cuvântul.

Iată două exemple de dicţionare online utile:

1. www.dictionar.us

Acesta este un dicţionar online foarte complex. Traducerile se pot face din limba română în limbile cele mai utilizate ca engleza, franceza, germana, maghiara, dar şi în limbi mai puţin utilizate. Acestea sunt: araba, ceha, chineza, daneza, estoniana, finlandeza, greaca, japoneza, italiana, latina, lituaniana, macedoniana, norvegiana, olandeza, poloneza, portugheza, rusa, sârba, slovaca, spaniola, suedeza, turca şi ucraineana.

Dicţionarele online sunt la mare căutare

Dicţionarele online sunt la mare căutare

De asemenea, se pot face traduceri şi din limbile amintite în limba română. În plus, pe dictionar.us pot fi utilizate diacritice româneşti sau din alte limbi, dacă acestea există.

2. www.hallo.ro

Logo-ul hallo.ro

Logo-ul hallo.ro

hallo.ro este serviciul online care oferă cele mai îndrăgite dicţionare Englez-Român, German-Român, Francez-Român şi Spaniol-Român. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi cuvântul în câmpul din mijlocul paginii şi să apăsaţi tasta „enter” iar traducerea va apărea automat.

Folosirea serviciilor ambelor site-uri sunt gratuite.

  • Daniela

    Un dictionar foarte ok e si http://www.dictionar-roman-englez.biz De fapt mai multe sunt bune, dar pe asta il folosesc mai des.

  • Claudia

    Dar ce ziceti de acest dictionar-englez-roman.info? E un dictionar pe care l-am descoperit recent si imi place foarte mult.