Browse By

Devino un susţinător al Oglindei de Vest

justitie

Vrem să transformăm România într-un loc mai bun și mai echitabil. Vrem să păstrăm lucrurile de cinste puternice. Și credem că acest lucru înseamnă menținerea informată a societății prin producerea de jurnalism de calitate, independent, care descoperă și le spune cititorilor adevărul.

🡢 Devino susţinător pentru €0.99 EUR / lună 🡠 💳

Este esențială pentru funcționarea democrației. Și structura noastră unică de proprietate înseamnă că nimeni nu ne poate spune să cenzurăm sau să renunțăm la o poveste.

Dar este o muncă dificilă și costisitoare. În timp ce mulți oameni citesc Oglinda de Vest, foarte puțini și plătesc pentru acest lucru. Iar veniturile din publicitate în mass-media scad rapid.

Deci, dacă ne citești, dacă ne placi, dacă prețuiești perspectiva noastră, atunci devino susținător și ajută ca viitorul nostru să fie mai sigur.

🡢 Devino susţinător pentru €0.99 EUR / lună 🡠 💳

În calitate de susţinător al Oglindei de Vest, te vei bucura de o serie de beneficii, inclusiv:

  • ⭐ Posibilitatea de a sesiza o problemă din comunitate, iar noi vom face tot ce e posibil pentru a o soluționa;
  • E-mailuri exclusive de la jurnaliștii Oglindei de Vest;
  • O experiență fără anunțuri / publicitate;
  • Te alături comunității membrilor Pro Oglinda de Vest;
  • Aprecierea fiecărui cuvânt pe care îl citiți, știind că ați ajutat să-l aduceți pe pagină.

🡢 Devino susţinător pentru €0.99 EUR / lună 🡠 💳

steag-romania

De ce avem nevoie de susţinători?

La fel ca multe alte organizații media, Oglinda de Vest operează într-un climat financiar incredibil de dificil. Veniturile noastre din publicitate scad rapid. Suntem din ce în ce mai dependenți de sprijinul financiar al cititorilor.

Nu avem un proprietar bogat trăgând sforile. Agenți de publicitate sau oamenii bogați nu pot realiza sau modifica conținutul știrilor noastre.

Proprietarul nostru garantează independența noastră editorială față de interferențele comerciale sau politice. Acesta reînvestește veniturile în jurnalismul nostru, spre deosebire de buzunarele acționarilor.

Dar, în timp ce se asigură independența noastră, avem nevoie de susţinători noștri, acum mai mult ca niciodată, pentru a ne asigura viitorul.

Ştim că nu toată lumea este în poziția de a deveni susţinător. Dar dacă puteți, veți fi o parte integrantă a misiunii noastre de a face din România un loc mai bun și mai echitabil pentru toți.

🡢 Devino susţinător pentru €0.99 EUR / lună 🡠 💳