Browse By

De vinerea neagră cad site-urile de magazine online. Le ofer gratis un sfat de hosting bun

De vinerea neagră cad site-urile de magazine online

De vinerea neagră cad site-urile de magazine online, rapid de tot, fuga în magazinele Flanco dacă vrei să cumperi direct la casă. Flanco este singurul magazin offline care oferă reduceri de Vinerea Neagră, sau Black Friday în limba română. Eu insist să îi zicem pe românește.

Sfatul meu este să apeleze la serviciile de hosting ale Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), acolo plătești în funție de traficul pe care îl ai.

Câteva dintre ofertele de la eMAG.ro
Vrei și alte reduceri? Ai 10% discount la orice produs de pe eMAG.ro

Lista magazinelor online active este:

www.emag.ro

www.evomag.ro

www.koyos.ro

www.pcgarage.ro

www.elefant.ro

UDPATE1: www.evomag.ro – face eforturi să rămână online. Pagina cade din cinci în cinci minute din cauza supra-încărcării!
UPDATE2: Elefantul a căzut din cauză de trafic imediat după apariția la iLike IT! :)
UPDATE3: Mi-e teamă să nu cadă și blogul, dar Filip Lepuș, care îmi oferă hosting prin www.filipnet.ro promite că totul va fi bine :)). Proporțiile sunt diferite. La mine nu sunt decât vreo 80 de simultani…
UPDATE4: eMAG apare ca inaccesibil pentru mii de utilizatori. Inside-info – serverele limitează simultanii la max. 15.000. Dați refres până merge.
UPDATE5: eMAG limitat agresiv de servere. Radu Apostolescu spune că se luptă cu 35.000 de unici…

emag pica

UPDATE6: 2% din populația României a intrat deja azi pe www.emag.ro până la ora 10.00

UDPATE7: www.koyos.ro – s-a terminat țeava și curajul! Site-ul e picat de ore întregi.

koyos

UPDATE8: Ce fac oamenii acum pe eMAG? 700 sunt la pagina de plată. FOTO

emag live

UPDATE9: evoMAG.ro – în primele trei minute după ora 8 s-au vândut cele mai căutate 3 produse: Tableta Samsung de7, Samsung Galaxy i9003 și LCD LG de 32” FULL HD. Total: 38 de bucăți. Mai sunt disponibile încă de 200 de bucăți – câteva laptopuri și periferice.

UPDATE10: Koyos şi PCGarage sunt praf! Aș cumpăra dar nu găsesc reducerile de Black Friday! Site-urile sunt prost organizate și nu merg linkurile de Black Friday!

UPDATE11: Flanco este offline și la propriu și la figurat. Magazinele s-au deschis dar site-ul afișează cam atât!

flanco

UPDATE12: VIDEO Asaltul clienților la showroom-ul eMAG.

(Inside info – peste 50 de oameni așteptau la ora 5 deschiderea magazinului pentru Black Friday când de fapt totul se petrecea pe interne :)

Ce este vinerea neagră?

Black Friday (Vinerea Neagră) a ajuns şi în România! Conceptul este împrumutat de la americani şi aduce reduceri fabuloase. O dată cu Vinerea Neagră se deschide oficial şi sezonul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă.

Black Friday (Vinerea Neagraă) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează la americani debutul cumpărăturilor de Crăciun. Pentru ca toată lumea să poată profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor oferă zi liberă angajaţilor.

Denumirea provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat după Ziua Recunoştinţei.

Descarcă Wallpaper cu Mâța Emag 220V Black Friday -100%
Caracteristici:
Zubrlită
220 V
De neprețuit :)


  • cred ca site-urle astea la cat castiga ar trebui sa investeasca serios in hosting!

  • oglindadevest

    sunt de acord cu tine