Browse By

De ce să îți mobilezi bucătăria de la PremiaMob?

PremiaMob

Alegerea mobilei de bucătărie devine o provocare din ce în ce mai mare pentru cumpărătorul de astăzi, bombardat cu un adevărat mozaic de oferte din partea comercianților. În consecință, clientul devine dezorientat, își compromite criteriile prestabilite pentru achiziționarea produsului și este predispus să facă alegeri care, în loc să-i aducă satisfacție, îi produc nemulțumire și disconfort psihic.

În acest context, o afacere vine în întâmpinarea clienților cu un portofoliu nou de bucătării PremiaMob adaptate tuturor exigențelor clienților, care pot fi vizualizate atât pe websiteul companiei, cât și în showroomul Silvarom Baia Mare din Bd. Independenței, nr. 64. Silvarom, compania care deține brandul PremiaMob, împlinește în curând 20 de activitate în domeniul industriei lemnului, fiind cunoscută pentru calitatea serviciilor, profesionalismul și caracterul inovator confirmat de participarea la multiple expoziții internaționale de profil.

bucatarie

O bucătărie cu personalitate

Atunci când alegem mobila de bucătărie, trebuie ținut cont de tipul de bucătărie (dacă este închisă sau deschisă), dimensiunea acesteia, materialul din care dorim să fie făcută mobila și bineînțeles, de bugetul personal.

Ca și în cazul hainelor, mobila poartă amprenta personalității cumpărătorului întrucât criteriile care au stat la baza selectării acesteia sunt diferite de la o persoană la alta. De aceea, PremiaMob are în vedere întotdeauna principiul „mobilei cu personalitate” atunci când creează un model nou de mobilă de bucătărie.

Un exemplu relevant de bucătărie cu personalitate este modelul Margaret 3, cu fronturi din MDF și corpuri din PAL care imită lemnul, pretabil pentru o bucătărie cu una din laturi de cel puțin 260 cm.

Mobila Margaret 3 conține trei corpuri superioare și patru corpuri inferioare, respectiv un corp vitrină tip „soldat”, cu polițe pentru depozitarea veselei. Corpurile inferioare sunt așezate pe picioare reglabile acoperite de o placă decorativă de aceeași culoare cu mobila, iar corpul aferent chiuvetei este proiectat atât pentru chiuvete cu dublă cuvă, cât și pentru chiuvetele cu picurător. De asemenea, corpurile superioare, pe lângă polițele acoperite uși, mai conțin o poliță deschisă pentru recipienții cei mai frecvent utilizați de gospodine.

Cei care optează pentru acest model trebuie să aibă în vedere și achiziționarea unei hote tip decorativă, care va oferi bucătăriei o eleganță și o eficiență sporită.

Masa alba

Masa potrivită în orice situație

După achiziționarea mobilei de bucătărie, masa ar trebui să fie următorul element pe lista priorităților. Când alegem masa de bucătărie, nu trebuie să ținem cont doar de numărul persoanelor care locuiesc în casă, ci și de musafirii care ne calcă pragul, respectiv de frecvența vizitelor acestora.

Pentru persoanele pragmatice, masa cea mai eficientă este cea extensibilă care poate fi utilizată atât la cinele familiale cât și la ocaziile festive când numărul de persoane deservit este mai mare.

PremiaMob are o gamă variată de mese de diferite tipuri, mărimi și materiale, adaptate pentru orice buzunar. Masa extensibilă Lanford, de exemplu, este o alegere potrivită atât pentru o bucătărie modernă, cât și pentru o bucătărie clasică. Masa, de culoare albă, are blatul din MDF lăcuit și picioarele din lemn masiv cauciucat, lungimea acesteia putând fi extinsă de la 120 la 150 cm, deservind astfel un număr de 6 până la 8 persoane.

Livrarea produselor PremiaMob se realizează în circa trei-patru săptămâni și este gratuită pentru comenzile care depășesc valoarea de 300 de lei în funcție de adresele deservite de firma de curierat TNT. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați websiteul PremiaMob.ro sau nr. tel mobil 0748 119 453, nr. tel fix: 0262 349 144.