Browse By

Curatenia – un principiu de avut in vedere pentru orice spatiu locuit

De cele mai multe ori, ne dam seama de importanta unui spatiu curat tocmai atunci cand aspectul sau lasa de dorit, iar mizeria, gunoiul adunat, dar si praful par sa puna stapanire pe respectivul loc. In cazul unui apartament sau al unei case, curatenia nu necesita un amplu efort. In schimb, cladirile de birouri, blocurile recent construite sau locurile care gazduiesc diverse evenimente/petreceri necesita o grija deosebita, mai ales din cauza faptului ca implica o echipa intreaga de oameni pentru a mentine curatenia.

Pentru a face mai usoara viata organizatorilor, dar si a managerilor de companii, exista firme specializate care se ocupa integral cu asigurarea curateniei. Avantajul oferit de o astfel de firma e ca niciun detaliu, oricat de mic, nu va fi lasat la voia intamplarii. Chiar si cea mai mica urma de praf nu va fi trecuta cu vederea, ci dimpotriva chiar, va fi eliminata in consecinta. Profesionistii care se ocupa cu servicii de curatenie Bucuresti vor avea grija sa lase in urma lor un spatiu eficient curatat, mai frumos ca niciodata.

Serviciile de curatenie oferite de o astfel de firma sunt dintre cele mai variate, destinate nevoilor fiecarui client in parte. Dintre cele oferite de firma de servicii de curatenie Bucuresti se amintesc urmatoarele:

Serviciul de curatenie generala – acesta se aplica de obicei pentru locuintele persoanelor fizice. Se asigura aspirarea, curatarea covoarelor, scoaterea petelor, totul cu ajutorul unei masini monodisc. De asemenea, se curata si pardoselile. Se dezinfecteaza grupurile sanitare, bucatariile. Se sterge praful de pe orice suprafata, mai mult sau mai putin accesibila (mobilier, aparatura, corpuri de iluminat, difuzoare, calorifere, rame tablouri). Geamurile, pervazurile, usile si tocurile acestora nu sunt lasate nici ele la voia intamplarii. Prizele, intrerupatoarele si plintele sunt luate si ele in calcul.

Serviciul de curatenie ocazionala – in acest caz curatenia necesita un efort oarecum mai redus. Astfel se aspira covoarele, se sterg pardoselile cu detergent parfumat, praful este eliminat de pe majoritatea suprafetelor, iar suprafetele grupurilor sanitare si a bucatariei sunt eliminate.

Curatenie post constructor – sunt curatate toate urmele lasate de constructor, in blocurile recent construite. Se aspira si se curata cu mare atentie toate suprafetele, cu ajutorul unei masini monodisc. Grupurile sanitare, bucataria, pervazurile, ferestrele, usile si tocaria sunt si ele atent curatate, pentru a arata impecabil. Astfel, din intregul spatiu vor fi eliminate acele urme lasate de constructor si totul va fi perfect igienizat.

Servicii curatenie pentru sedii de firme – se aplica toate procesele de curatare ca si in cazul locuintelor, singura diferenta in acest caz este data de suprafata spatiului.

Curatenie inainte/dupa petreceri si evenimente – fata de celelalte tipuri de curatenie oferite de firma de curatenie Bucuresti Real Clean, in acest caz se are o grija in plus si pentru curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri, colectarea gunoiului. Totodata, se aerisesc si se odorizeaza incaperile. Curatarea, dezinfectarea, aspirarea podelelor, precum si tratarea cu solutii protectoare a diverselor suprafete sunt luate atent in considerare, locul aratand din nou ca la inceput.

Cu ajutorul unei firme de curatenie profesionale, viata e parca mai usoara. In plus, curatenia oferita de acestia este impecabila, spre deosebire de cea facuta in casa, cu foarte putin ajutor din partea celorlati. Atat pentru persoane fizice, cat si pentru reprezentanti de firme, Real Clean ofera discounturi de 20% la pretul afisat pe site!