Browse By

Cum să faci faţă la pantofi ăia groaznici? Pantofi uzaţi, flip flops şi sandale

Există anumite tipuri de pantofi care pot cauza şi agrava diverse probleme ale picioarelor şi a gleznei. Într-un mod constant, există oamenii cu diverse probleme cu picioarele care sunt cauzate de pantofi pe care îi poartă. Dacă începi să ai o durere de picior de orice fel, şi nu ai nici o explicaţie pentru modul cum a început, uită-te întotdeauna prima dată la pantofi.

Dacă o anumite durere a început la câteva zile după ce ai cumpărat o pereche nouă de pantofi, uită-te la ei că şi sursă problemei. Este şi mai adevărat dacă ai aceiaşi problema în acelaşi loc la ambele picioare, primul loc unde să te uiţi este la pantofi. Cu acestea fiind spuse, hai să ne uităm la câţiva dintre pantofi vinovaţi.

Pantofi uzaţi
Pantofi au fost făcuţi pentru a servi o funcţie, pe lângă că ne protezează de la a paşi cu tălpile pe sticlă spartă şi cuie, ei mai au scopul principal de a sprijini picioarele într-o anumită modalitate. astfel încât să poţi să ai un mers potrivit. Da, câţiva pantofi sunt concepuţi special pentru stil şi mai puţin pentru sprijin, dar inclusiv aceşti pantofi au câteva proprietăţi specifice care ajută. În general, o dată ce o pereche de pantofi începe să se deterioreze, atunci la fel şi capacitatea ta de a merge se da peste cap. Acest concept are o mai mare importantă în pantofi atletici, sport şi alte tipuri de pantofi care ajută la anumite tipuri de picioare.

Flip flops şi sandale foarte subţiri
Există un aflux de fasciită plantară, că rezultat al oamenilor care poartă flip flops, şi cei care poartă papuci foarte şubrezi şi sandale. Pe lângă faptul că aceste tipuri de pantofi de abia protejează piciorul, structura este una care predispunere la anumite tipuri de dureri ale picioarelor.

Aceşti pantofi au fost creaţi în mod special pentru piscină sau plajă, pentru a fi purtaţi ocazional, cu singurul scop de a proteză talpă piciorului. Pe măsură cu trecerea timpului, ei au devenit pantofi zilnici pentru majoritatea oamenilor, şi aici este momentul unde probleme au început să apară.

Aceşti pantofi nu oferă absolut nici un sprijin la arcuire şi călcai. Da, sunt câteva sandale şi flip flop care au sprijin pentru arcuire. Dar eu vorbesc despre cele plate, dure pentru că nu sprijină arcuire. Cei care sunt predispuşi să dezvolte fasciită plantară au problema exacerbată prin purtarea lor.

Aceste tipuri de pantofi nu numai că nu reuşesc să sprijine arcuirea dar şi pentru că sunt atât de flexibili, ei pot cauza că degetele să se întindă prea mult, că şi consecinţă, ei pun foarte mare presiune pe bilă piciorului, ce rezultă în metatarsalgia. Problema cu flip flops, papuci şi sandale cu tălpi foarte subţire este înrăutățită, dacă oamenii trebuie să alerge brusc cu ei. Pentru că ei nu sunt bine sprijiniți pe picioare, oamenii ori cad, ori cel puţin suferă picioare, cauzând accidente minore sau moderate.

Soluţia
Sandale Avarca oferă sandale pentru femei cu talpă plată, cu platformă, pentru bărbaţi şi copii care vor ajunge la tine într-un interval de 5 până la 15 zile lucrătoare. Produsele sunt importate din Spania, direct de la producător. Exercitarea dreptului la retur se poate face în termen de 14 de zile de la primirea produsului comandat. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul aşa cum aţi face-o într-un magazin. În cazul în care produsele ajung deteriorate, sau prezintă semne vizibile de utilizare, ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor. Returul se poate face numai o singură dată pentru un produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.