Browse By

Cum să economisiți bani pe haine pentru copii? 7 sfaturi utile

Copiii cresc foarte repede astfel că și hainele lor trebuie înlocuite cât mai curând posibil. Se poate întâmpla ca într-o săptămână hainele să nu se mai potrivească dar care cu o săptămână în urmă se potriveau perfect. Cât despre pantofi… se pare că în fiecare zi piciorușele copiilor cresc cu câte 1 cm.

Dar există câteva soluții prin care poți crește în continuare copii și fără să-ți reduci suma din contul bancar.

Iată 7 sfaturi utile care te pot ajuta:

  1. Cumpără haine de sex neutru
    Acest lucru înseamnă că viitorul copil (băiat sau fată) poate împărți același haine. De exemplu bebeluși pot purta culori neutre precum galben sau albastru. Copii mai pot împărți pijamaua, pantaloni, îmbrăcăminte de iarnă, teniși și chiar și pulovere. Poți arunca un ochi pentru haine copii aici.

2. Cumpără haine la mâna a doua
Este simplu, da, dar este uimitor cât de ieftin poate fi o îmbrăcăminte second-hand perfectă. Mulți părinți au cantități mari de haine pentru a se scăpa de ele. De vreme ce copii cresc atât de repede, hainele pentru copii sunt de calitate mai bună și mai puțin uzate decât adulții.

3. Cumpără haine cu o mărime în plus
În timp ce nu se dorește ca copii să înoate zilnic în propriile lor haine, există cu siguranță anumite lucruri de care nu îți este frică să iei cu o mărime în sus. Unele sunt purtate atât de rar ca și îmbrăcămintele de ploaie sau pantaloni de zăpadă… încât o dimensiune mai mare nu pare atât de evidentă de câteva ori pe an în care sunt folosite. Alte articole, cum ar fi PJ-urile de iarnă, sunt confortabile chiar dacă sunt puțin mai spațioase.

4. Împrumută haine pentru ocazii speciale
Închirierea este de obicei mai scumpă decât deținerea, dar când vorbim despre o rochie / costum pe care copilul dvs. de doi ani ar putea să o poarte doar o singură dată, raportul preț / uzură se va schimba. Dacă copilul dvs. se îndreaptă spre un eveniment formal, rochiile și costumele pot fi scumpe pentru cumpărare.

5. Nu cumpără haine doar pentru că sunt adorabile
Cu toții suntem afectați de virusul adorabilității din când în când: „Pantofii ăștia sunt atât de adorabili! Trebuie să-i cumpăr! Fiica mea de 4 ani avea trei perechi de pantofi la un moment dat: două perechi de adidași și o pereche de cizme de deșert pe care le poate purta cu rochii și blugi deopotrivă. Schimbați cizmele pentru o pereche de sandale vara și am terminat. În felul acesta, le folosim cu adevărat și le purtăm chiar în momentul în care le-a depășit.

6. Fii creative cu hainele
Găsește modalități creative pentru a refolosi hainele vechi. Atunci când picioarele copiilor sunt prea lungi pentru pijamale atunci pot deveni pantaloni trei sferturi. O mămică a refolosit un pulover în încălzitoare pentru brațe prin tăierea mânecilor. Poți tăia vârfurile de la niște ciorapi și îi transformi în încălzitoare de glezne (la fete le place acest lucru mai ales când șablonul e drăguț). Ai prins ideea? Doar aruncă o nouă privire la garderoba expirată a copiilor pentru a obține niște idei noi.

7. Ai grijă de haine
Este de la sine înțeles, dar îmbrăcămintea și pantofii vor dura mai mult (și nu va trebui să le înlocuiți înainte ca copiii să crească din ele) dacă aveți grijă. Cu copii este deosebit de dificil, dar de asemenea, deosebit de important. În plus, vor fi în formă mult mai bună să treacă la un frate/soră mai mic/ă. Câțiva pași simpli pe care îi puteți lua:

  • Pantofi și cizme pentru pantofi
  • Tratați petele cât mai curând posibil
  • Spălați hainele în apă rece și uscați la căldură scăzută
  • Îmbrăcați hainele să se usuce dacă puteți