Browse By

Crosul Olimpiadei 2012 la Arad

sigla olimpiadei

Sâmbătă, 23.06.2012 la ora 10:00 s-a dat startul Crosului Olimpiadei de la Stadionul Gloria. Vremea frumoasă și adierea plăcută a vântului a contribuit la buna desfășurare a acestuia sub supravegherea unui echipaj de jandarmi și de la poliția locală.

Organizat împreună de preș. UDOMR, dl. Radu Nelu și a coordonat de președintele federației de atletism Arad d-lui prof. Ioan Marconi la start într-o atmosferă de sărbătoare s-au aliniat peste 50 de concurenți de toate vârstele, predominând copii atât băieți cât și fete.

După parcurgerea traseului stabilit, în ordinea sosirii la finiș s-au înmânat diplome, cupe și premii:

  • Locurile 1, 2, 3, băieți și
  • locurile 1, 2, 3, fete.

Diplome au primit și concurenți sosiți pe locurile 5-2 atât fete cât și băieți și cel mai tânăr concurent și cel mai vârstnic.

Premiile de deosebit de generoase au surprins plăcut pe cei premiați, constând în:
1 DVD Player, 3 miniradiouri, 12 cupe inscripționate, 21 medalii, 24 tricouri inscripționate, 1 ceas de mână subacvatic, adidași sport, 1 geantă școlară, 21 diplome și 1 lanț de argint pentru o fetiță.

S-au făcut fotografii de grup cu premianții și cu toți participanți. Totul s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare și voie bună. Mulțumim pe această cale și sponsorilor mai mult decât generoși fără de care această manifestare sportivă nu ar fi avut loc.

Puiu G. Cernuș