Browse By

Coreea de Sud a oprit toate avioanele la sol pentru ca elevii să se poată concentra pe examenul de admitere la facultate

Coreea de Sud a tăcut complet joi cu camioane grele interzise și deschiderea afacerilor cu întârziere pentru ca mai mult de 600.000 de studenți care au examenul anual de admitere la facultate, ceea ce ar putea defini viitorul lor în țară ultra-competitivă.

Succesul în examen – care adolescente sud-coreeni petrec ani pregătirea pentru – înseamnă un loc într-unul dintre colegiile de elită considerate esențiale pentru o carieră viitoare și chiar și perspectivele de căsătorie.

Pentru a șterge drumurile pentru 606,000 studenții pentru a se asigura că acestea sosesc la timp, birouri guvernamentale, întreprinderi mari și chiar pe piața de valori din Seul a fost deschisă la ora 10, o oră mai târziu decât de obicei.

Femeile se roagă în timpul unui serviciu special pentru dorința lor de succes membrii de familie în examenele de admitere colegiu la templu Jogye din Seul, Coreea de Sud.

Femeile se roagă în timpul unui serviciu special pentru dorința lor de succes membrii de familie în examenele de admitere colegiu la templu Jogye din Seul, Coreea de Sud. Fotografie: Lee Jin-om / AP
Autoritățile de transport a oprit toate debarcările aeroportului și ia-off-uri timp de 30 de minute, în după-amiaza pentru a coincide cu testul principal de limbă de ascultare.

Lucrările la mai multe șantiere de construcții a fost suspendat și camioane mari au fost interzise de la drumurile din apropierea locurilor de testare.

Examen, care se află în curs la 1.183 locuri la nivel national la aproximativ 9am, se termină joi seara.

canale de știri TV a arătat elevii nervos aspect mersul pe jos în locurile de testare după îmbrățișări înlăcrimați, cu părinții, sute de elevi mai tineri au aclamat pe colegii lor seniori.

Cu atât de mult în joc, mii de părinți au venit în temple și biserici să se roage, cu călugări și pastori care dețin sesiuni speciale pentru studenți.

Presiunea de a înscrie bine în examen a fost acuzat pentru ratele de depresie și suicid adolescente care sunt printre cele mai ridicate din lume.