Browse By

Copiii instituţionalizaţi nu sunt uitaţi şi primesc încă daruri

Arădeni cu suflet mare se gândesc foarte mult la copii care nu au pe nimeni lângă ei, cărora boala le-a furat copilăria. Şi dacă multe persoane au dus cadouri copiilor în prag de Crăciun, sunt şi arădeni care continuă să facă astfel de gesturi frumoase şi după ce Moşul a trecut.

Este vorba de Radu Nelu, preşedinte al Asociaţiei U.D.O.M.R. care a mers încărcat cu daruri în valoare de aproximativ 3.000 de lei la micuţii de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Copii cu Handicap Arad.

Astfel, zeci de jucării nou-nouţe, dulciuri, păpuşi sau maşinuţe le-au fost dăruite, din inimă, acestor copii pentru care orice dar înseamnă o rază de soare: „Eu ştiu ce este suferinţa şi tocmai de aceea mă gândesc la aceşti copii”, ne-a spus cu bucurie în suflet şi priviri Radu Nelu, care încearcă să fie cât mai mult de ajutor celor care se află în dificultate. Astfel, nu mai puţin de 26 de copii au beneficiat de daruri, iar luna trecută un bărbat în vârstă de 34 de ani, tată a trei copii, care are ambele picioare amputate, a fost ajutat şi a primit un scaun cu rotile cu motor pentru a-i fi mai uşor.

De asemenea, nici alţi copii nu au fost uitaţi, iar pentru anul viitor sunt deja pregătite câteva evenimente menite să adugă un strop de bucurie în sufletele celor singuri – „Pentru data de 24 ianuarie îmi doresc să fac o petrecere pentru beneficiarii Centrului pentru Persoane Vârstnice de pe Calea Bodrogului. În februarie vom organiza cel mai mare concurs de judo la Liceul cu Program Sportiv Arad, la care vor participa concurenţi din mai multe judeţe: Arad, Oradea, Alba, Bucureşti ş.a..”, ne-a mai spus preşedintele U.D.O.M.R.

Radu Nelu, preşedinte al Asociaţiei U.D.O.M.R doreşte să mulţumească şi să ureze La Mulţi Ani sponsorilor:

Perenyi Attila, Arad

Dan Dorin Horea, Socodor

Dr. Ilie Trocan, Arad

Avoc. Giurgiu Victor, Arad

Dezmembrări Auto Grădişte

Sc Auto Rigmar Int Srl, Arad

Sc Galanta Compani Srl, Str. Turdei nr. 25

Sc Cosmin Serv Srl, Piaţa Avram Iancu nr. 17

Sc Inmemoriam Kuky Servicii Funerare Complete, Str Mihai Eminescu nr. 4