Browse By

Controversata româncă: Mădălina Ghenea

Cine spune că românii nu au succes în străinătate se înşeală. Frumoasa olteancă Mădălina Ghenea a cucerit italienii cu farmecul ei. Fotomodelul a plecat din România când avea doar 15 ani, în scurt timp devenind faimoasă în Italia.

Românca Mădălina Ghenea a cucerit Italia

Românca Mădălina Ghenea a cucerit Italia

Mădălina nu este cunoscută doar pentru pictoriale. A participat la emisiunea „Dansez pentru tine” în Italia, dansând alături de unul dintre cei mai cunoscuţi coregreafi ai emisiunii, Simone di Pasquale. În plus, vedeta a fost rolul principal în videoclipul lui Eros Ramazzotti, „Il tempo tra di noi”. Deoarece în videoclip cei doi s-au sărutat pasional, au apărut zvonuri care spuneau că şi-au continuat relaţia şi după filmări.

În momentul acesta, cel mai cald zvon este legat de relaţia pe care românca ar avea-o cu actorul Leonardo di Caprio. Paparazzi italieni au surprins-o pe Mădălina cumpărând un ceas bărbătesc, cadou pentru Leo, de ziua lui.

Olteanca l-a cucerit şi pe actorul Leonardo di Caprio

Olteanca l-a cucerit şi pe actorul Leonardo di Caprio

Cu toate că în ultima vreme apar tot mai multe articole care o au ca subiect principal pe româncă, Mădălina susţine că nu se vede atât de faimoasă pe cât o consideră cei din jur. Modestă sau nu, Mădălina Ghenea continuă să aibă succes atât în Italia, cât şi în România.