Browse By

Conferinţa Internaţională de Terapii Complementare ANATECOR – a XX-a ediție

Conferinţa Internaţională de Terapii Complementare ANATECOR se va desfăşura la Teatrul „Ioan Slavici” din Arad, în perioada 2-4 Decembrie 2016. Conferinţa se află, în acest an, la cea de-a XX-a ediţie, având ca parteneri: Primăria Arad, Academia de Ştiinţe Medicale, Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 2 Decembrie, ora 13:00.

Este o ediţie jubiliară care pune în evidenţă şi sărbătoreste rezultatele obţinute arătând totodată preţuirea cuvenită celor care în această perioadă au contribuit la dezvoltarea acestui sector în România şi nu numai.

Tematica lucrărilor este stabilită pe trei domenii: regenerare psiho-fizică, armonizare sufletească şi desăvârşire spirituală.

Programul va fi axat pe: – lucrări prezentate în plenul Conferinţei

– workshop-uri, ateliere de lucru

– standuri expoziţionale

Conferenţiarii sunt: terapeuţi, medici, psihologi, personalităţi recunoscute pe plan naţional şi internaţional, cu rezultate de marcă în cele trei domenii. Sunt anunţate şi incluse în program peste 50 de lucrări, care vor fi publicate în Compendiul Conferinţei .

Obiectivul este reunirea, într-un forum ştiinţific, a cercetătorilor şi practicanţilor de terapii complementare, naturiste şi spirituale, care, în conlucrare sinergică, să sprijine creşterea nivelului de competenţă a terapeuţilor şi îmbunătăţirea stării de sănătate a omului.

ANATEOR este persoană juridică, legal constituită, cu avizul Ministerului Sănătăţii, fiind o asociaţie naţională, non-guvernamentală. Scopul Asociaţiei este formarea profesională, în domeniul terapiilor complementare, coordonarea etică şi profesională în desfăşurarea activităţiilor terapeutice, precum şi promovarea colaborării şi comunicării cu sectorul de medicină alopată, cooperarea cu specialiştii Ministerului Sănătăţii. ANATECOR este membră a confederaţiei Asociaţiilor Naţionale de Terapii Complementare din Europa – ECHO.

ANATECOR este de 20 de ani mediul care acordă importanţă cuvenită Ştiinţelor Vieţii şi mai ales a acelor părţi a cercetării, cunoaşterii şi trăirii care au ca preocupare primordială binele, bunăstarea şi împlinirea omului.

ANATECOR vă invită să participaţi, vineri 2 Decembrie 2016, începând cu ora 12.00, la conferinţa de presă organizată în Holul Teatrului – Sala Studio.

Cu stimă, prietenie şi respect,

Preşedinte ANATECOR

Remus Tănase