Browse By

Concert BUG Mafia la Arad

Băieţii de la BUG Mafia vor fi prezenţi, vineri 20 ianuarie, în club

La Mouche din Arad, pentru a susţine un super concert hip hop.

Uzzi, Caddy şi Tataee vor cânta live pentru toţi iubitorii muzicii lor începând cu ora 23.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0740 064 866.

BUG Mafia concert live la Arad

BUG Mafia concert live la Arad

BUG Mafia de-a lungul timpului

BUG Mafia a fost şi este o trupă iubită de public, în ciuda faptului că piesele lor sunt controversate. Trupa a luat naştere acum mai bine de 15 ani, când nişte tineri dornici să fie ascultaţi puneau bazele BUG Mafia.

Deşi expresii şi cuvinte ca „regii hip-hop-ului românesc„, „seniorii” sau „fenomenul” au fost alăturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi să facem a fost să punem pe ritmuri hip-hop versuri care să exprime sentimentele, gândurile şi experiențele noastre şi ale celor ce au trăit şi trăiesc la fel ca noi şi să reuşim să facem bani din asta, susţin membrii trupei.

Prima apariţie live a trupei a avut loc în club A din Bucureşti, fără scenă doar cu un public aşezat la un metru în faţa băieţilor.

BUG Mafia a surprins mereu publicul, la fiecare nouă piesă. Albumele lor au fost scoase la distanţe mari tocmai pentru a se concentra pe rezultatul final.

Cea mai mare provocare

Postul de televiziune PRO TV le-a propus băieţilor de la BUG Mafia un lucru pe care ei nu l-au putut refuza: să compună şi să producă genericul serialului „Băieţi buni„. Rezultatul a fost una dintre cele mai importante piese, piesă care a devenit în scurt timp cea mai difuzată piesă a anului 2005, atât la radio cât şi la televizor.