Browse By

Colete către Anglia și din Anglia cu MokaTrans

Pentru că suntem mereu pe fugă din cauza locurilor noastre de muncă solicitante care ne ocupă mare parte din timp, vrem să ne rezolvăm cât mai repede treburile ce țin de plata facturilor și altele de natură casnică ce nu pot fi amânate iar din când în când se mai întâmplă să mai avem de trimis și câte un colet celor dragi nouă care locuiesc în afara țării. Prin asta mai adăugăm încă un lucru în plus pe lista noastră cu treburi ce necesită a fi rezolvate și care și așa este destul de încărcată, dându-ne suficiente bătăi de cap. Asta în cazul în care nu apelăm la o firmă specializată în acest domeniu și care să asigure servicii complete în materie de coletărie. Așa că în continuare ne propunem să trecem în revistă o listă de beneficii pe care compania MokaTrans vi le poate pune la dispoziție atunci când le încredințați coletele ce trebuie să ajungă în Anglia. Cu ajutorul acestei firme puteți economisi mult timp dar aveți parte și de alte beneficii deloc de ignorat:

  1. MokaTrans vă pune la dispoziție un serviciu cu totul inedit ce constă în preluarea coletului dumneavoastră chiar de la adresa pe care o indicați și îl livrează exact la adresa destinatarului fără a mai fi nevoie să vă deplasați până la firmă sau să apelați la altcineva să o facă pentru a lăsa coletul. Nu multe firme dispun de acest serviciu așa că este bine de reținut faptul că MokaTrans se ocupă de asta cu seriozitate și profesionalism.
  2. Bazându-se pe nevoile clienților plecați în Anglia dar și pe cele ale românilor din țară de a trimite pachete din România către Anglia și invers, și pe faptul că uneori aceștia nu știu cu ce să-și trimită coletele ce depășesc o anumită greutate, trebuie să știți că la firma MokaTrans nu există o limită în acest sens, permițându-vă să trimiteți până la cantități de ordinul tonelor. Mai mult decât atât, firma vă poate face o ofertă personalizată în funcție de cantitatea pe care o trimiteți.
  3. Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința taxelor suplimentare percepute pentru preluarea și livrarea coletelor din ușă în ușă. MokaTrans nu percepe nici o taxă suplimentară iar prin faptul că aceasta colaborează cu firme de curierat rapid din România, coletul va ajunge la ușa dumneavoastră în timp util.
  4. Nu în ultimul rând, un alt beneficiu ar fi că MokaTrans oferă curse săptămânale pentru transportul coletelor din România în Anglia dar și retur fiind foarte răspândită pe întreg teritoriul Angliei așa că sunteți oricând așteptați să vă trimiteți coletele.