Browse By

Clubul Nevestelor Ascultătoare (Docile) – din Malaezia spune că sexul de calitate este obligatoriu pentru o căsnicie fericită, societate sănătoasă

Rawang, Malaezia – ca o mireasă nou, de 22 de ani, Ummu Atirah crede că ştie secretul la o căsătorie fericita: se supună soţului ei şi să se asigure el este satisfăcut sexual.
Ummu şi aproximativ 800 de alte femei musulmane din Malaezia sunt membri ai „cuminti Wives Club”, care este generatoare de controverse în una din naţiunile cele mai moderne şi progresiste majoritar musulmane, unde multe femei musulmane din Malaezia deţin posturi înalte, în guvern şi lumea corporatista.

Clubul Nevestelor Asculttoare - Docile - Malaezia

Clubul Nevestelor Asculttoare - Docile - Malaezia

(/ Associated Press) – În această fotografie luată sâmbătă 2011-06-patru, musulmani din Malaezia Ishak Md nici, al doilea din dreapta, 40, şi cele două neveste, Aishah Abdul Ghafar, stânga, 40, şi Afiratul Abidah Mohd Hanan, 25, care sunt membri ai „cuminti Soţia Club,” pune cu copiii lor, după lansarea clubului, în Kuala Lumpur, Malaezia. Un grup musulman din Malaezia a lansat „Ascultători Wives Club” să-i învăţăm femeile să fie supus şi să păstreze soţiile lor fericit în dormitor ca un remediu pentru relele sociale.

Noul club, a lansat sâmbătă, spune că poate vindeca boli sociale, cum ar fi prostituţia şi divorţul de predare femeile care urmează să fie supus şi să păstreze oamenii lor fericit in dormitor.

„Islamul ne obligă să fie ascultător de soţul nostru. Oricare ar fi, spune el, eu trebuie să urmeze. Este un păcat dacă nu se supun şi să-l facă fericit, „, a spus Ummu, care a purtat o basma galben.

Clubul, fondat de un grup de breton islamic cunoscut sub numele de Global Ikhwan, a fost respinsă de politicieni si activisti ca o întoarcere la Evul Mediu şi o insultă la adresa femeilor moderne din Malaezia. Dar activităţile grupului, care a inclus anterior înfiinţarea unui Club Poligamia, arată că buzunarele de idei conservatoare islamice încă prospere în Malaezia.

Grupuri, cum ar fi Global Ikhwan sunt puţin probabil de a câştiga popularitate mult dincolo de generatoare de valoare şoc. Cu toate acestea, există îngrijorarea că grupurile radicale ar putea acumula sprijin printre alţi musulmani, care alcătuiesc 60 la sută din populaţie 28 milioane, şi decenii supărat de hrănit cu atenţie armoniei rasiale şi religioase.

„Din păcate chiar şi astăzi, există încă multe femei musulmane care sunt ignoranţi de drepturile lor cultural sau inhibate să îşi exercite drepturile în totalitate”, a declarat Abdul Jalil Shahrizat, o femeie ministru musulman responsabil de politici familiale.

În ciuda grupului fundal islamice conservatoare, Rohayah Mohamad, unul dintre fondatorii clubului, deschis vorbeşte despre virtuţile de sex marital, chiar dacă majoritatea colegilor ei sunt timid despre subiect.

„Sexul este un subiect tabu în societate asiatice. L-am ignorat în căsătoriile noastre, dar totul până la sex. O sotie buna este un lucrător de sex bun la soţul ei. Ce este în neregulă cu a fi o curvă … pentru soţul tău? „, a spus ea.

„În acest fel, instituţia familiei este protejată şi putem reduce relele sociale”, a declarat Rohayah, presedintele clubului vice care este, de asemenea, un medic instruit.

Ea a spus nevestelor, trebuie să meargă dincolo de rolurile tradiţionale ca bucătari pe bune sau mame bune şi să înveţe să „asculte, să servească şi distreze” soţii lor pentru a le împiedica să nu cădem sau incorect.

Indirect, „soţiile neascultători sunt cauza pentru revolta în această lume”, pentru că oamenii nu sunt fericiţi acasă şi minţile şi sufletele lor sunt afectate, a spus ea.

Autorităţile declarat recent rata Malaezia lui divorţ sa dublat 2002-2009 cu rate mai ridicate în rândul musulmanilor Malay.

„Când vin acasă soţii, soţiile nu bun venit cu soţii lor ademenitor cald zambete si sexy dressing … Aceasta este realitatea de azi „, a spus ea.

Grupul Global Ikhwan este o ramura de foşti membri ai sectei Al-Arqam scos în afara legii în 1994, după învăţăturile ei au constatat ca au deviat de la Islam. Acesta este finanţat de restaurante grupului, magazine alimentare, păsări de curte şi alte afaceri în străinătate.

Cele mai multe dintre cele 800 de femei care sunt membri ai noului club, inclusiv Ummu mireasa noua, aparţin, de asemenea, la Al-Arqam.

De asteptat, clubul sa confruntat cu critici intense.

Unele Malaysians început o pagina de Facebook numit „Noi nu vrem prostii sexist de la Global Ikhwan.”

Un bărbat musulman, Amirul Aftar, a scris: „Nu vreau o soţie să prezinte pentru a-mi fiecare Beck şi apel. Vreau o sotie care ma intelege … nu suntem stăpânii voştri, suntem egali ta. ”

grup de femei, surori în Islam, a declarat Islam susţine căsătoriile bazate pe cooperare şi respect reciproc. Acesta a spus violenţei domestice se întâmplă, indiferent de comportamentul femeilor.

„Comunicarea, nu depunerea, este vitală pentru a susţine orice relaţie sănătoasă”, a spus el.