Browse By

Ciocanul rotopercutor Makita – de ce sa cumperi unul?

Orice gospodar are nevoie de un ciocan rotopercutor si mai ales de unul eficient, care sa ii permite sa finalizeze cu succes orice sarcina. In  cadrul acestui articol iti voi spune cate ceva despre modelele oferite de unul dintre cele mai apreciate magazine online: tehnicbazar.ro.

Pentru a fi cat mai precis in detalii, ma voi axa exclusiv pe ciocanul rotopercutor Makita HR1830. Este vorba despre unealta ce face parte dintr-o categorie usoara, avand o greutate neta sub 2000g, ceea ce o face ideala pentru scopul pentru care a fost creata.

Cand pornesti in cautarea unui astfel de ciocan, iti doresti ca acesta sa atinga anumite performante, mai ales atunci cand investesti o suma considerabila in acest sens. Ai nevoie de un instrument pe care il poti manui cu usurinta, iar greutate modelului mentionat este relativ scazuta. Ciocanul Makita este compact si detine puterea necesara pentru a efectua orice operatiune la un nivel optim.

De ce sa alegi un ciocan rotopercutor Makita?

Atunci cand gasesti un produs care iti atrage atentia, vrei sa stii care sunt beneficiile pe care ti le poate oferi. Modelul pe care il gasesti pe tehnicbazar.ro, la un pret chiar foarte accesibil, se remarca printr-o serie de calitati pe care nu ar trebui sa le ignori.

Asadar, ciocanul este dotat cu un sistem care atenueaza vibratiile, nivelul acestora fiind unul relativ scazut. Acest lucru este datorat pernei pneumatice pe care o include unealta. Functiile pe care le indeplineste acesta sunt in numar de doua: gaurire clasica si gaurire cu percutie.

Poti sa te orientezi dupa Makita HR1830 daca operatiunile pe care le ai de facut sunt simple, dat fiind faptul ca puterea motorului din dotare este de 440 W. Cert este faptul ca, tinand cont de aceasta caracteristica, ciocanul reuseste sa atinga o performanta destul de greu de egalat.

Ce alte avantaje mai prezinta ciocanul rotopercutor oferit de www.tehnicbazar.ro?

E normal sa vrei sa stii cu ce altceva te surprinde acest model. Ei bine, aparatul detine un inversor de rotatie, al carui rol este de a spori durata de viata a periilor din carbon cu care este prevazut. Vorbim despre aceeasi turatie, indiferent de sensul de rotatie.

Un adevarat atu il reprezinta faptul ca poti sa faci gaurile la adancimi uniforme, lucru datorat profundorului pe care il are in dotare. Trebuie sa ai grija ca atunci cand il folosesti in acest scop, acesta sa nu atinga carcasa angrenajului cu calibrul.

Iti recomand acest tip de ciocan in urmatoarele cazuri: daca vrei sa o folosesti pentru a gauri cu percutie sau pentru a gauri simplu in piatra, beton sau caramida. Desigur, asta nu inseamna ca nu poti folosi produsul pentru a lucra cu ceramica, lemn, plastic sau metal.

Ciocanul rotopercutor Makita este deci o scula de dimensiuni mici, care iti garanteaza transmisia optima a cuplului de la masina. Acesta a fost creat in asa fel incat sa nu favorizeze patrunderea prafului in interior si dispune si de blocare rapida, astfel ca riscul de accidentare este infim.

Manuirea dispozitivului este mai mult decat facila. Produsul este dotat cu un maner ergonomic performant, realizat din cauciuc, care iti permite sa il folosesti cu usurinta. Daca te intereseaza sa intri in posesia unui astfel de ciocan, pentru care sa platesti un pret corect, te invit sa accesezi tehnicbazar.ro.