Browse By

Cine câştigă: Walmart sau Amazon? (Infografie EN)

Dacă un comerciant cu amănuntul on-ar putea contesta vreodată mare retailer-boxWalmart, ar fi Amazon.com.

Amazon depaseste deja Walmart în domenii cum ar fi clasament customer service,achizitii, prezenta online si – crezi sau nu – preturi.

Cea mai mare zona în care Walmart este încă înainte de furtunos este venitul global.Gigantul de retail saci de mai mult de 408 miliarde dolari anual, în timp ceAmazon are 34 miliarde dolari. Dar Amazon este proiectat pentru a închide acestdecalaj prin 2024, care este, desigur, încă un drum lung off.

Walmart şi este încă mult mai mare decât în Amazon punct de vedere al dimensiunii şi să ajungă. Cu mai mult de 2 milioane de angajati si o baza de clienti de 200 demilioane de oameni în fiecare săptămână – că e unul din şapte vreodată consumatorilor în piaţă – Walmart este de departe cea grea în acest matchup.

Iată un infographic din OnlineMBA.com arată concurenţii cap-la-cap.

În cazul în care doriţi mai degrabă face cumparaturile? Ai prefera o priză asupra celeilalte, sau faci shopping la ambele, în funcţie de nevoile tale şi circumstanţe?

Click pe imagine pentru a vedea versiunea mărită.

walmart-amazon

walmart-amazon

  • leulgreu

    Amazon.com ma deprima ca nu sunt multi dispusi sa transporte in Romania. In ultimul timp am cumparat de la ei prin viaddress, facandu-mi o adresa fictiva in SUA si trecand coletele mai intai pe la cei de la viaddress.com. Mai economiseam ceva bai prin faptul ca ei recoletau si imi trimiteau un singur pachet.