Browse By

Charles Manson a obținut un permis de căsătorie

Charles Manson și Afton Elaine Burton

Criminalul în serie Charles Manson a obținut o licență ca să se căsătorească cu o femeie în vârstă de 26 de ani, care îl vizitează în închisoare.

Certificatul de căsătorie obținut luni de Associated Press a fost emis pe 7 noiembrie pentru de 80 de ani, Manson și Afton Elaine Burton, care a plecat acasă din Vestul Mijlociu în urmă cu nouă ani și s-a mutat la Corcoran, California – locul închisorii – pentru a fi aproape de Manson. Ea susține mai multe site-uri care pledează pentru nevinovăția lui Manson.

Licența nu specifică o dată pentru nuntă și arată că cuplul are 90 zile ca să se căsătorească sau vor trebui să candideze din nou.

Burton care merge de numele „Steaua”, a declarat pentru AP că ea și Manson va fi căsătorit luna viitoare.

„Voi toți să știe că este adevărat”, a spus ea. „Se va întâmpla.”

„Îl iubesc”, a adăugat ea. „Sunt cu el. Sunt tot felul de lucruri.”

Burton a acordat un interviu un an în urmă la revista Rolling Stone, în care ea a spus că și Manson planificat să se căsătorească. Dar Manson, care a devenit notoriu în 1969 ca lider al unei rătăcire „familie” a tinerilor criminali, a fost mai puțin sigur despre legarea nod.

„Asta-i o grămadă de gunoi”, a spus Manson într-un interviu decembrie 2013. „Asta e gunoi Jucăm că pentru consumul public.”

Întrebat luni despre aceste observații, Burton a spus, „Nici unul dintre care este adevărat”, adăugând că acestea sunt de așteptare pentru închisoare pentru a finaliza actele lor.

California, Departamentul de purtator de cuvant al Corectarea Terry Thornton a confirmat pentru AP că licența a fost transmis la închisoare.

Thornton a spus fiecare penitenciar din California desemnează un angajat să fie un coordonator căsătorie care procesează actele pentru solicitarea unui deținut de a fi căsători. În cele mai multe cazuri, a spus ea, departamentul de corecturi aprobă de nunti, cum ar fi „un instrument de reîntregire a familiei și dezvoltarea socială.” Dar Manson este un caz unic.

Burton nunta s-ar fi întâmplat mai devreme dacă Manson nu a avut „anumite situații” la închisoare.

Thornton a explicat că în luna februarie, Manson a avut trei încălcări de posesia unei arme, care amenință personal și refuzul de a furniza o probă de urină.

Burton închisoarea deține căsătorii în prima sâmbătă a fiecărei luni. Ea se așteaptă să se căsătorească într-o cameră deținut vizita la închisoare.

Thornton a confirmat că Manson poate avea o nuntă la închisoare și să invite un oficia din afara penitenciarului pentru a efectua ceremonia.

El și soția lui prospectiv, de asemenea, s-ar fi permis să invita 10 oaspeții care nu sunt deținuți.

Cu toate acestea, ca un prizonier viață fără eliberare condiționată dată, el nu are dreptul să vizite din partea familiei, un eufemism pentru vizitele conjugale.

De ce se căsătorească Manson în aceste condiții?

Burton a spus că a fost interesat de lucru pe cazul său și ajutându-l să obțină posibil eliberare. Căsătorindu-i-ar permite ei pentru a obține informații nu sunt disponibile pentru non-rude, a spus ea fără elaborarea.

„Exista anumite lucruri rudă poate face”, a spus ea.

Ea a spus că crede Manson este nevinovat și va primi un nou proces.

Manson a fost încarcerat din 1969, în infame crimele Tate-LaBianca. El a fost un criminal obișnuit înainte că și-a petrecut cea mai mare a vieții sale în închisoare.

El și două femei fani, Leslie Van Houten și Patricia Krenwinkel, rămân închiși. Un alt adept, Susan Atkins, a murit de cancer în spatele gratiilor.

Ei au fost condamnați în uciderea înspăimântătoare actriței Sharon Tate și patru alții la bunuri ei pe 09 august 1969, precum și băcani Leno și Rosemary LaBianca care au fost uciși în noaptea următoare.

Manson nu ar fi eligibile pentru eliberare condiționată până la 2027.