Browse By

Cele mai tari gadgeturi pentru a comunica

Institutul pentru studierea designului, red dot, a desemnat câştigătorii unuia dintre cele mai reputate premii internaţionale din domeniu. La ediţia din anul acesta a „red dot award: product design 2011”, secţiunea „comunicaţii”, cele mai bune gadgeturi dintre cele mai bune au fost :

EX90 Personal Telepresence

EX90 Personal Telepresence

EX90 Personal Telepresence

Este un sistem de teleconferinţă creat de Cisco, care include full HD video calling, boxe stereo, subwoofer şi microfoane wideband. Interfaţa aparaturii se accesează printr-un touch-pad ceea ce uşurează munca utilizatorului, care nu mai este nevoit să navigheze printr-o serie de meniuri. De asemenea, aparatul permite utilizatorilor să prezinte interlocutorilor aflaţi la distanţă grafice şi diagrame în timp ce se concentrează exclusiv asupra conversaţiei pe care o poartă. Aceasta întrucât, aparatul aproape că lucrează singur.

HTC EVO 4G

HTC EVO 4G

HTC EVO 4G

Display-ul de 4,3 inch al telefonului creează senzaţia că priveşti imaginile de pe un TV cu ecranul plat de ultimă generaţie. Modul în care arată aparatul este îmbunătăţit de o ramă care îl „protejează” pe utilizator de orice altă „distracţie”. De asemenea, gadgetul se comportă ca un veritabil aparat foto, dispunând de o cameră de 8 megapixeli.

Iphone 4

iphone 4

iphone 4

„iPhone 4 reprezintă cea mai mare săritură creativă de la apariţia primului iphone creat de Apple”, spune juriul red dot despre produsul creat de Apple. Forma sa inedită este dată de display-ul de rezoluţie mare şi de led-urile care luminează ecranul. Iphone 4 este , totodată, foarte subţire, având numai 9,3 mm în grosime. Cu toate acestea este foarte greu de distrus, fiind protejat de o ramă făcută dintr-un oţel care nu se pătează.

TA Sky Design Desk Connector Panel

TA Sky Design Desk Connector Panel

TA Sky Design Desk Connector Panel

Creat de Komtech, TA Sky este soluţia ideală, după cum susţin cei de la red dot, pentru o problemă banală de design din birourile şi sălile de conferinţe. Este practic o cutie care se montează în birou şi care poate fi utilizată cu succes pentru „a găzdui” toate cablurile necesare pentru o teleconferinţă, spre exemplu. Aparatul se găseşte şi în varianta  colorată.