Browse By

Cele mai cunoscute și utilizate mesaje de Anul Nou

Pentru că a trecut de mult vremea în care trimiteam și primeam scrisori sau felicitări cu urări pentru Anul Nou, au apărut o mulțime de mesaje care pot fi trimise cu ușurință tuturor cunoscuților. Mesajele de acest gen sunt nenumărate, ai nevoie doar de răbdare pentru a le căuta. Sunt preferate de mulți oameni, chiar dacă pot părea neautentice.

De Revelion fiecare telefon e încărcat de mesaje cu urări de bine pentru anul care se pregătește să vină

De Revelion fiecare telefon e încărcat de mesaje cu urări de bine pentru anul care se pregătește să vină

Iată o listă cu cele mai cunoscute și utilizate mesaje de Anul Nou:

Spune-i anului ce vine, /Să-ți aducă numai bine… /Și mai spune-i să îți dea, /Tot ce vrea inima ta: /Fericire, sănătate și mulți bani/ „La Anu’ și La Mulți Ani!”.

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

Nou este anul ce vine. Noi sunt visele noastre. Noi sunt dorinţele nostre. Noi sunt spiritele noastre. Dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Anul ce va veni este ca o carte cu 365 pagini albe ce aşteaptă să fie scrise cu noua ta poveste şi să o colorezi de emoţii. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

La mulţi ani cu veselie. Sănătate pe vecie. Casa plină de bucate. Dragoste pe săturate. Bani la greu. Noroc cu carul. Ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!

Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi… Să avem un an nou aşa cum ni-l dorim!

Previziuni meteo de Revelion: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Mesajele de Anul Nou conțin doar urări de bine

Mesajele de Anul Nou conțin doar urări de bine

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Vă doresc de 2012 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 366 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Bună dimineața An Nou ! Seamăn grâu, seamăn secară. Până-n seară, să răsară. Până mâine să se coacă. Până mâine să se facă. Să fim cu toții voioși. Să rămâneți sănătoși. Ca merii, ca perii, în mijlocul primăverii. Și ca toamna cea bogată, cu de toate îndestulată.

Lăsați în anul ce trece toate necazurile, supărările și amarăciunile și intrați în noul an ce vine cu inima împăcată și cu sufletul deschis. La mulți ani și tot ce va doriți!

În contul tău nr. 2012 la banca “viața” am depus 366 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli… La Mulți Ani!

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crăpa-s-ar butoiul cu sănătate deasupra ta. Împiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ să te bată. LA MULTI ANI!

În fiecare picătură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!

Fie ca în anul ce vine, viața să îți fie o continuă sărbătoare… Salariu occidental, dimineți dulci ca parfumurile franțuzești, zile pline de entuziasm și realizări nemțești și nopți legănate de cântecul gondolierilor venețieni… 2012 să te învețe că visele pot deveni realitate!
La mulți ani!

  • ioi, nu-mi plac sabloanele.
    sunt atat de impersonal;e,de seci si de standard incat omoara inspiratia definitiv
    sa ai un 2012 plin cu provocari si sustinut de intuitie

    • oglindadevest

      o să văd mai târziu de șabloane… mulțumesc foarte mult pentru mesaj, să ai un nou îmbelșugat ;)