Browse By

Cele mai bune 65 de site-uri pentru a descărca gratis pensule Photoshop

După cum știm cu toții, prin pensulele Adobe Photoshop este cel mai simplu mod prin care poți da un aspect creativ la proiectele de design și un instrument eficient în special pentru cei care nu pot desena bine sau nu au timp. Chiar și eu cred că orice designer ar trebui să aibă o mulțime de perii de Photoshop instalat în bara de instrumente, dar găsirea de brushes pentru proiecte este uneori un proces chiar foarte dificil.

Aceasta nu înseamnă că există o lipsă de Photoshop brushes online. Există mii de pensule Photoshop, care sunt disponibile online gratuit pentru download, dar toate periile nu sunt de înaltă calitate și cam de foarte multe ori te poți pierde prin aceste resurse bogate.

Pentru a scăpa de acest lucru, SaveDelete a realizat o listă cu cele mai bune 65 de site-uri și bloguri care oferă gratis pentru descărcare pensule Adobe Photoshop de înaltă calitate. Vă rugăm să rețineți că cele mai multe dintre aceste site-uri oferă Brushes fără drepturi de autor și le puteți folosi în scopuri personale. Dar dacă doriți să le și în scopuri comerciale, nu uitați să verificați prima dată termenii și condițiile lor.

De asemenea, cele mai multe dintre aceste site-uri sunt actualizate în mod regulat cu pensule minunate de Photoshop în timp ce altele mai lent, dar cu siguranță merită menționate în listă, pentru că oferă niște pensule de înaltă calitate.

Nu uita să adaugi acest site, Oglinda de Vest, la preferatele tale.

Lista cu top 10 cele mai bune site-uri și bloguri pentru a descărca pensule de Photoshop în mod gratuit

  1. brushking.eu
  2. brusheezy.com
  3. myphotoshopbrushes.com
  4. getbrushes.com
  5. deviantart.com
  6. fbrushes.com
  7. wowbrushes.com
  8. designersbrush.com
  9. 123freebrushes.com

Dacă cauți de ceva resurse gratuite pentru următorul tău proiect de design fie că ești un freelancer (liber profesionist) amator sau fie că ești un dezvoltator profesionist… vizitează sursa pentru lista completă de site-uri: SaveDelete