Browse By

Cel mai eficient soft de restaurant – GeniusPos

Sunteți în căutarea unei metode moderne și ușor de utilizat în gestionarea unei afaceri precum un restaurant, o pizzerie, o cafenea sau un pub? Soluția constă în programul de gestiune GeniusPos. Achiziționând acest soft vă veți face munca mai ușoară și mai simplă.

GeniusPos reprezintă cel mai util instrument pentru managementul unui local, cum ar fi un restaurant. Cu ajutorul acestuia, identificarea meselor și amenajarea locației va fi ușor de realizat; comenzile vor fi preluate direct de la masa clienților prin soluția wireless; gestionarea comenzii este simplă, deoarece produsele sunt sortate pe diferite categorii; timpul va fi în avantajul dumneavoastră, deoarece totul se va rezolva mult mai rapid cu acest soft modern; nota de plată poate fi încasată total sau parțial, în funcție de cum doresc clienții să plătească; ține o evidență a vânzării produselor prin rapoarte a activității ospătarilor, a notelor de plată emise și a bonurilor de comandă.

Alegeți GeniusPos pentru afacerea dumneavoastră și veți economisi timp; veți investi astfel într-un soft modern, foarte util, care vă va face munca mai ușoară. Clienții vor fi serviți într-un timp mult mai scurt, iar situația vânzărilor din unitate, din locație, se poate verifica și de pe telefon. Soluția wireless scurtează timpul de servire, având în vedere faptul că sunt trimise comenzile direct de la masa clientului. Sistemul este unul foarte echilibrat, astfel că nu au fost blocaje și nici nu au apărut probleme de niciun fel. Cei care deja folosesc acest soft s-au declarat foarte mulțumiți și îl recomandă cu mare încredere.

Cu acest soft veți avea parte de o clientelă bogată, deoarece servirea se va produce mult mai repede, clienții vor fi cu siguranță foarte mulțumiți și vor recomanda și altor persoane să vină în locația unde servirea este una rapidă și eficientă. Munca ospătarilor este simplificată prin faptul că produsele sunt divizate pe categorii, acestea putând fi localizate astfel foarte ușor. Modalitatea de plată se poate face total sau parțial, lucru îmbucurător pentru clienți. Datorită acestui soft GeniusPos, rapoartele privind evidența activității ospătarilor, a bonurilor de comandă, a notelor de plată emise și a vânzării produselor, sunt mult mai ușor de făcut.

Restaurantul dumneavoastră va prospera cu ajutorul acestui soft modern. Veți economisi timp, veți avea parte de clienți mulțumiți, care vor îndemna alte persoane să vă calce pragul datorită profesionalismului de care dați dovadă. Managementul restaurantului dumneavoastră va fi unul foarte eficient.

În speranța că acest articol a venit în ajutorul dumneavoastră pentru a vă eficientiza afacerea, la sfârșitul articolului sunt datele de contact ale softului GeniusPos pentru a putea lua legătura cu cineva în vederea achiziționării acestui produs minunat. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută ! Veți avea parte de un produs modern, stabil, care poate, vă va face să vă gândiți să vă extindeți afacerile.

GeniusPos – cea mai bună alegere pentru restaurantul dumneavoastră; un produs absolut minunat, care vă simplifică modul de gestionare a afacerii.

Datele de contact ale acestui soft sunt: GENIUS SOFTWARE SRL
Alba Iulia, Jud. Alba, nr. tel. +4 0773 884 673.