Browse By

Cel mai bun manual, făcut vreodată, pentru un telefon mobil – video

Cel mai bun manual pentru un telefon mobil

Cel mai bun manual pentru un telefon mobil

Acesta este probabil cel mai bun manual, făcut vreodată, pentru un telefon mobil. Video-ul durează doar 2 minute și jumătate și este realizat de cei de la Vitamins Design.

Video

Descriere videoclipului

Cele mai multe telefoane vin cu manuale fragile, cu un limbaj complicat, greu de înțeles și de jargon. Aceste cărți, care pot sta într-un raft din bibliotecă conțin de fapt telefonul.

Fiecare pagină scoate în evidență elementele telefonului mobil, în ordinea corectă, ajutând utilizatorul să instaleze cartela SIM, bateria și inclusiv să gliseze carcasa pe telefon, dacă chiar e cazul.

A doua carte este manualul principal – telefonul de fapt are un loc special în carte unde poate fi pus și astfel devine centrul atenției.

Săgețile indică locurile exacte unde utilizatorul ar trebui să apăse, evita astfel orice confuzie și se elimină astfel sentimentul de a fi pierdut în meniu.

Poți vedea restul muncii echipei aici: vitaminsdesign.com

Video: Ninian scot, niniandoff.com

Muzica: Plink, Plank, Plunk de Leroy Anderson

Personal, nu cred că merită să petreci atâta osteneală și timp să realizezi un astfel de manual, poate doar pentru cei în vârstă, dar acum, în zilele noastre, oricine ar trebui să știe să schimbe o cartela și alte astfel de lucruri banale.