Browse By

Ce simte Sorin Oprescu la 63 de ani?

Apropierea si increderea oamenilor. Iar asta ma tine in forma. Multumesc lui Dumnezeu, sunt sanatos, am un tonus psihic si afectiv bun. Si sunt recunoscator pentru asta.

Mi-am ales o viata frumoasa, o meserie prin care am ajutat oamenii, o cariera in folosul lor. Vedeti, eu nu sunt in campanie electorala, asa ca, va rog sa-mi dati voie sa va vorbesc mai mult despre Bucuresti, decat despre mine.

Sunt fericit ca bucurestenii merg la meciuri si la evenimente pe Arena Nationala, circula pe Basarab, Pipera, Mihai Bravu, ca zeci de mii de copii invata in cele 100 de scoli reabilitate si modernizate in ultimii 6 ani, ca am reusit sa facem conditii civilizate in 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei, sa reabilitam tezaurul monumental care reprezinta Bucurestiul.

Permiteti-mi ca, de ziua mea, sa fiu mandru. Orasul nostru a sarbatorit anul acesta 555 de ani de atestare documentara, iar noi am ales sa-l facem sa vibreze de sunet si lumina, spre bucuria oamenilor.

Foarte multi bucuresteni ni s-au alaturat si am inteles astfel ca tineri, copii, adulti sau batrani, bucurestenii, romanii isi doresc liniste, pace, armonie. Am creat o stare de spirit, in care speranta si certitudinea s-au imbinat.

De Ziua Bucurestiului am trait starea de bine. Si spre asta imi doresc sa indreptam orasul nostru, Romania, in general. Pentru ca, daca e bine in cetate, si oamenilor cetatii le e bine.