Browse By

CCCRo lansează sesiunea din august de training de responsabilitate socială

Participanti training CCCRo- Stakeholder Engagement, 24 iunie 2011
CCCRo ajută organizațiile să-și calibreze resursele sociale, economice și umane pentru a asigura sustenabilitatea afacerilor, economiei și societății.

Misiunea CCCRo

Ne-am deschis porțile în iunie 2011, cu primele două cursuri de responsabilitate socială susținute la București cu sprijinul UNESCO. ISO 26000 și Stakeholder Engagement au fost primele subiecte pe care le-am abordat cu BCR Asigurări de Viața, Let’s Do It Romania, Fundația Sensiblu, Petrom, UNDP, BCR, Radio Lynx, Provident Financial Romania, ResponsabilitateSocială.ro, Point Public Affairs, Ministerul Economiei, ASSP-UB.

Astfel, toate organizațiile menționate mai sus au devenit primii membri CCCRo. Cele doua zile de training s-au încheiat cu o discuție moderată de Alexandru Ciochia, Radio Lynx.

Activitățile CCCRo se concentrează pe doua direcții complementare:

    Construirea de expertiză și schimbul de experiență pentru specialiștii romani care își doresc să răspundă mai eficient provocărilor de sustenabilitate din organizațiile lor
    Co-crearea unei economii sustenabile bazandu-ne pe discuții proactive și acțiuni comune care să îmbunătățească performanța individuală și să genereze parteneriate pentru a reuși să transformăm riscurile în oportunități de dezvoltare.

Condiția necesară și suficientă pentru o organizație să devină membră CCCRo este susținerea formării angajaților în domeniul Responabilității Sociale (a cel puțin unui angajat).  Lunar sau în funcție de nevoile membrilor vom organiza schimburi de experiență personală și vom pune în practică ideile pe care cursurile le-au generat sau activat.

Următoarele cursuri introductive vor avea loc pe 25 și 26 august, la Centrul European UNESCO. Sesiunea de formare din august începe joi, 25 august cu ISO 26000 și va continua cu Stakeholder Engagement vineri, 26 august.

John Aston , Managing Director al astoneco management va fi trainerul principal al celor doua cursuri.

Prețul cursului este 280 euro (fără TVA, cu prânzul inclus), iar participanții care optează pentru ambele zile de curs vor achita doar 500 euro.

Data limită pentru înscriere este 15 august 2011.

Dupa absolvirea Nivelului I (introductiv), participanții devin eligibili pentru a parcurge urmatoarele etape de formare. Nivelul II este concentrat pe modele și instrumente de management, iar Nivelul III  vizează modalitățile de integrare ale responsabilității sociale în toate structurile și operațiunile organizației. Următoarele sesiuni pentru Nivelul II sunt planificate în perioada septembrie – octombrie 2011, iar pentru Nivelul III în noiembrie- decembrie 2011.

Toate activitațile și materialele furnizate de către CCCRo sunt bazate pe standardele internaționale, precum: ISO 26000, AA1000, GRI, UNGC, Equator Principles.

Pentru mai multe detalii, înscrieri sau întrebări cu privire la training sau activitățile Centrului, așteptăm să ne contactați la [email protected] sau la 0731930401.