Browse By

Câştigătorul „Românii au talent”, Cristian Gog, live la Arad

Controversatul câştigătorul al sezonului 2 „Românii au talent”, Cristian Gog, vine la Arad pentru a susţine un spectacol caritabil. Evenimentul va avea loc în data de 24 iunie.

Pentru a demonstra cât mai multor români faptul că talentul lui este unul adevărat, Cristian Gog, participă în ultimul timp la tot mai multe spectacole în ţară. Luna aceasta el va fi prezent la Arad. Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad va găzdui evenimentul caritabil, cu startul la ora 19:00.

Spectacolul mentalistului Cristian Gog la Arad

Spectacolul mentalistului Cristian Gog la Arad

Organizatorii proiectului caritabil numit „NOVA CASA” doresc să doneze banii rezultaţi din vânzarea biletelor unui centru de copii din judeţul Arad.

Cristian Gog, cel mai talentat român al anului 2012

Spectaculosul mentalist Cristian Gog a fost votat de curând cel mai talentat român, la a doua ediţie a emisiunii „Românii au talent”.El a fost pe podium alături de dansatorul Mihai Petraiche şi maestrul cubului Rubik, Cristian Leana.

Cristian Gog a câştigat premiul de 120 de mii de euro în urma prestaţiilor sale de la emisiunea „Românii au talent”.

Câştigătorul sezonului 2 "Românii au talent", Cristian Gog

Câştigătorul sezonului 2 "Românii au talent", Cristian Gog

Mentalistul a primit o serie de critici şi vorbe grele după câştigarea concursului, fiind acuzat de înşelătorie ori de lipsa unui talent real. Însă Cristian Gog continuă să demonstreze că ceea ce face el este adevărat şi spectaculos.

Iată cu ce număr s-a prezentat Cristian Gog în marea finală „Românii au talent”: