Browse By

Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Pippa Middleton a devenit atât de cunoscută după nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William al Marii Britanii, încât a fost realizat un documentar despre ea.

Documentarul, care este intitulat „Nebuni după Pippa”, va fi difuzat pe 9 august şi este promovat prin afirmaţia că persoanele cele mai apropiate din viaţa Pippei vor furniza detalii din viaţa surorii lui Catherine, care va fi viitoare regină a Angliei, scrie dailymail.co.uk.

Filmul va lua în discuţie teme ca notorietatea câştigată de Pippa după apariţia la nunta surorii sale, rochia Alexander McQueen pe care a purtat-o la nuntă şi posteriorul ei, care după eveniment a strâns un grup de 230.000 de fani pe Facebook.

Televiziunea TLC, care va difuza documentarul, sugerează că materialul va da detalii despre relaţia pe care Pippa o are cu prinţul Harry.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie. Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.