Browse By

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

Sora lui Steve Jobs, Mona Simpson, a vorbit despre boala fratelui ei şi dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale cofondatorului Apple înainte ca acesta să treacă în nefiinţă.

„Ultimele cuvinte ale lui Steve au fost monosilabice, repetate de trei ori”, a mărturisit Mona Simpson (54 de ani), informează  Daily Mail.
„Înainte de a ne părăsi, s-a uitat la sora sa Patty, apoi pentru mai mult timp la copiii săi, la partenera sa de viaţă, Laurene, şi a spus ultimele cuvinte, monosilabice, pe care le-a repetat de trei ori”, a povestit aceasta. Ultimele cuvinte ale lui Jobs au fost: „Oh wow. Oh wow. Oh wow”.
Mona Simpson a mărturisit că, în ultimele clipe ale vieţii, Steve Jobs părea să urce un munte: „Respiraţia sa indica o călătorie dificilă, un drum abrupt, altitudine”, a precizat ea. „Laurene, care se afla lângă el pe pat, tresărea câteodată atunci când era o pauză mare între răsuflările sale. Ea şi cu mine ne uitam una la cealaltă, apoi el se străduia să respire adânc după care fenomenul se repeta”, a mai dezvăluit Simpson.

Conform spuselor surorii sale, Steve Jobs a regretat foarte tare faptul că trebuia să îşi părăsească familia şi a sunat-o pe Mona Simpson cu o zi înainte să moară pentru a-i spune să se grăbească dacă mai doreşte să-l vadă pentru ultima oară: „Îmi pare rău, cu adevărat foarte rău, să vă părăsesc. Grăbeşte-te să vii la Palo Alto. Îţi spun asta acum pentru că mi-e teamă că nu vei ajunge la timp, scumpo” , i-ar fi spus la telefon Steve Jobs surorii sale.
Mona, scriitoare şi profesor de engleză la Universitatea din California, l-a întâlnit prima dată pe Steve Jobs la vârsta de 25 de ani şi era un romancier la început de carieră. Ea a povestit cum întreaga viaţă a aşteptat un bărbat pe care să-l iubească şi care să o iubească la rândul său şi că a crezut că va descoperi acel bărbat în tatăl său sau în viitorul soţ, dar că l-a găsit în persoana fratelui său.
Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la vârsta de 56 de ani. Potrivit presei internaţionale, autorităţile locale au confirmat în 10 octombrie că Steve Jobs a murit în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas.