Browse By

Capsule de cafea de la KaffeRoma – alegerea optimă pentru iubitorii de cafea

capsule de cafea

Capsule Cafea : Kafferoma

Cafeaua este cea mai consumată băutură la nivel mondial, elixirul care ne ajută să ne începem ziua!

În urmă cu peste 1000 de ani, în Etiopia se descoperea o băutură care a ajuns să fie cea mai consumată poate din întreaga lume. Lumea începe să se schimbe prin ochii unei cești de cafea și, așa cum afirma Jesse Lane, „cafeaua miroase ca raiul proaspăt râșnit”. O perioadă lungă de timp de la descoperirea ei, cafeaua a fost blamată, fiind considerată nocivă. Pentru a persifla această mișcare, Johann Sebastian Bach chiar a compus cantata cafelei (kaffe-kantata), o odă adusă acestei băuturi.

Cafeaua este pentru majoritatea dintre noi cea mai „abuzată” unealtă pentru productivitate și nu concepem o dimineață fără mirosul și gustul unei cafele proaspete și aromate! Îmbunătățește performanțele mentale, fizice, are efecte stimulante, crește energia, starea de bine, are proprietăți diuretice, beneficii cardiovasculare și antioxidante și lista continuă. O ceașcă de cafea conține mai mult de 1000 de elemente chimice diferite, începând cu prea cunoscuta cafeină și continuând cu antioxidanți, acidul clorogenic, trigonelina sau cafestolul. Alcătuiesc astfel un buchet de elemente ce contribuie în egală măsură la gustul și aroma cafelei. (Iată ce spune știința legat de motivele pentru care ne place cafeaua și care sunt beneficiile cafelei) Tocmai de aceea, în funcție de aceste concentrații, nu toată cafeaua este la fel. Sunt peste 70 speci de plante de cafea, dar două principale tipuri: cafea Arabica și cafea Robusta.

Care sunt atributele unei cești perfecte cu cafea și ce înseamnă o cafea de calitate? Caracteristicile unei cafele descriu o combinație de senzații și percepții ale aromei distinctive ale acestei băuturi și caracteristicilor de gust și miros. Nu toată cafeaua este la fel, iar metodele de procesare, de la recoltare, uscare, prăjire, măcinare, tehnica de ambalare – ajută la fixarea aromei și a compușilor chimici ce manifestă efectele benefice. Toate aceste tehnici influențează gustul, aroma, mirosul și calitatea unei cești cu cafea!

Prepararea corectă a cafelei este o artă! Kafferoma.ro îți oferă experiența obținerii unei cafele cu gust și aromă deosebită chiar la tine acasă. Prepararea unei cafele de calitate la domiciliu se poate face acum simplu și convenabil, cu ajutorul capsulelor de cafea. Aceste capsule de cafea au un înveliș din aluminiu sau plastic și conțin în interior cafea atent selecționată și măcinată. Au fost inventate în urmă cu peste 40 de ani, dar primul dispozitiv pentru prepararea cafelei cu ajutorul capsulelor a fost patentat în 1979. Care este principiul de funcționare? Apa fierbinte este pompată prin intermediul unor orificii la o presiune crescută în interiorul capsulelor cu cafea, eliberând lichidul cu aromă intensă, rapid și simplu.

Kafferoma.ro comercializează o gamă variată de produse, de la cafea și capsule de cafea, până la accesorii pentru prepararea cafelei.

Capsulele conțin cafea de origini diferite, obținută prin metode de prăjire diferite și cu profil aromatic variat, și rețin exact calitatea și prospețimea cafelei. De asemenea, sunt disponibile tipuri diferite de cafea, cu arome diferite, în concentrații variate și cu o anumită tărie. Convenabile și eficiente, sunt alegerea optimă la un preț accesibil pentru o cafea cu gust.

Care sunt principalele avantaje ale capsulelor pentru cafea de la Kafferoma.ro?

  • obținerea unei cafele de calitate;
  • cafea proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp;
  • simplitate în utilizare;
  • gust specific;
  • aromă și gust intens de fiecare dată;
  • o varietate de tipuri.

Libertatea de a alege dintre nenumăratele opțiuni în materie de gust, aromă și intensitate îți aparține!

Poți consulta pagina cu promoții pentru a beneficia de cele mai noi și avantajoase prețuri la produse. La o primă vedere, preferatele noastre sunt capsulele Yespresso Milano, caracterizate ca o combinație îndrăzneață de cafea, cu gust dens și intens.

Kafferoma.ro vă pune la dispoziție cafea din boabe atent selecționate, procesate și ambalate pentru a păstra aroma intensă și gustul aromat, pentru că un ritual matinal perfect necesită o cafea perfectă! Aici găsiți cafea pentru toate gusturile și preferințele. Aveți posibilitatea de a alege cafea de calitate superioară, de la producători de top, îmbinând varietatea produselor cu diversitatea și raportul calitate-preț competitiv. Descoperă ce înseamnă o cafea excepțională, care îți îmbată simțurile.

Calitatea capsulelor de cafea este direct dependentă de calitatea boabelor din care este obținută cafeaua. Indiferent de alegerea ta, poți alege dintr-o varietate de produse la tarife avantajoase, pentru a savura o cafea care să-ți încânte simțurile!

Cea mai bună alegere în materie de cafea de calitate, rapid de preparat și care își păstrează în totalitate gustul, aroma intensă, acasă sau la birou.

Intră pe kafferoma.ro pentru mai multe detalii.

Date de contact:
str. Energiei 58 G
515850 Petrești, Jud. Alba
[email protected]
tel. 0740173376, 0742098016

Viața are gust mai bun cu o cafea de calitate!