Browse By

Când începe X Factor la Antena 1? Din 17 septembrie

Când începe X Factor la Antena 1? Din 17 septembrie

Când începe X Factor la Antena 1? Din 17 septembrie

Începând din această sâmbătă, toate weekend-urile vor sta sub semnul factorului X. În fiecare sâmbătă şi duminică, Antena 1 va difuza show-ul X Factor. Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă (Akcent) sunt cei care vor căuta şi vor găsi factorul X în România pentru a-l premia cu 200.000 de euro. Cel mai mare show de divertisment din lume este prezentat de Răzvan şi Dani, prietenii de nedespărţit de la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani” de pe Antena 1.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori.

Lansat în Mare Britanie în 2004 de Simon Cowell, spectacolul a cucerit lumea întreagă, astfel că, în iunie 2011, a ajuns la un număr de 53 de câştigători ai formatului, printre care şi Leona Lewis, vocea care a revigorat scena muzicală britanică. Formatul emisiunii a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume.

Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele care i-au reunit pe toţi cei care au dorit să le demonstreze Paulei Seling, lui Mihai Morar şi lui Adrian Sana că au factorul X. Dintre cei 600 de concurenţi, 200 s-au calificat în etapa taberei de pregătire, iar dintre aceştia, doar 24 vor lua parte la semifinale.

Fără bariere de vârstă sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell în Marea Britanie, formatul a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume, astfel ca lă sfârşitul anului 2010 existau deja 47 de câştigători ai concursului.

Antena 1 va aduce în România X Factor, cel mai tare show de gen al deceniului. Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Razvan si Dani, prezentatorii matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani, au acceptat una dintre cele mai mari provocari ale carierei lor.

Din aceasta toamna ei vor fi cei care le vor prezenta romanilor la Antena 1 cel mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor. Auditiile X Factor au luat startul la pe 14 mai, la Cluj, unde aproape 1000 de persoane au umplut parcarea Iulius Mall din Cluj. Cautarea celor care au factorul X a continuat pe 21 mai la Constanta, unde alte cateva sunte de oameni s-au adunat in parcul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski. Pe 28 mai, peste 1000 de banateni au venit la Sala Olimpia din Timisoara pentru a-si face vocea auzita. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul Consiliului Judetean Cluj, Primariei Municipiului Constanta si Primariei Municipiului Timisoara.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din Romania.