Browse By

Când este obligatorie asigurarea pentru locuințe? Abia din august 2012

Aţi încheiat poliţa obligatorie pentru asigurarea locuinţelor? Dacă nu, nu e cazul să intraţi în panică: nu veţi fi amendaţi după 15 iulie.

Românii mai au la dispoziţie peste un an ca să încheie poliţa obligatorie.

Deşi a intrat în vigoare acum un an, legea nu poate fi aplicată fără ordinul comun al Ministerului Administraţiei şi Internelor, adoptat abia în mai anul acesta şi care va intra în vigoare în august. Iar articolul 33 al legii spune că amenzile NU pot fi date mai devreme de un an de la aplicarea legii complet funcţionale, adică din august 2012.

Opinia personală este aceeași cu cea din video asigurarea e doar o taxa aiurea, pentru că în mediul urban nu există riscul de cutremur sau inundații ca în mediul rural, dar costul asigurării este același indiferent de zonă, și pe lânga asta în cazul unui dezastru și asa firmele de asigurări nu pot acoperi pagubele fără implicarea statului.

Așa că cine mi se alătură ca la început să avem o firmă de brokeraj de acțiuni?

Pentru că în final totul e legat de câștigul financiar.

Sper să citiți tot acest text pe tonul vocii lui Moise Guran, prezentator al emisiunii Ora de business de pe TVR 2, dar care îşi păstrează un iz critic ca și fost reporter la Antena 3.

poliţa obligatorie pentru asigurarea locuinţelor din august 2012

poliţa obligatorie pentru asigurarea locuinţelor din august 2012

Pe lânga toate astea pe căsuța poștală electronică am primit acest mesaj, de care sunt scârbit:

De la : Cucu Iaela [email protected]

Anunt informativ!

Va facem cunoscut ca in aproximativ  7 de zile (15.07.2011) incheierea asigurarii obligatorii a locuintelor, potrivit legii 260/2008, va deveni de-a dreptul OBLIGATORIE !

Cuvântul OBLIGATORIE fiind scris cu roşu şi mărimea de 48.

Este cineva cu adevărat în România care să spună mai des, dar mult mai des, jos cu vedetele false, și a cărei voce să se audă până la schimbarea viciilor promovate non stop la promovarea valorilor şi raţiunii.