Browse By

Campionatul Național de Grătar Golden Brau 2012 la Arad

Vino la Campionatul Național de Grătar Golden Brau

Vino la Campionatul Național de Grătar Golden Brau

La Ștrandul Neptun din Arad are loc pe 16 și 17 iunie 2012 cea de a 4-a etapă a Campionatului Național de Grătar Golden Brau.

Pasionații de grătar pot forma echipe de minim 2 și maxim 4 persoane și se pot înscrie la competiție sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 10:00. Câștigătorii selecției de sâmbătă vor trebui să își demonstreze încă o dată măiestria în pregătirea preparatelor la grătar în finala locală a Campionatului Național de Grătar din România „Golden Brau”, ce va avea loc în data de 17 iunie.

Campionatul Național de Grătar a început pe 19 mai la București. Până în momentul de față, s-au finalizat primele etape în București, Iași și Ploiești și ultimele 3 etape urmează să se desfășoare în: Craiova, Galați și Cluj. Marea Finală va avea loc la București în weekendul 21 – 22 iulie 2012, iar echipa câștigătoare va primi marele premiu de 5.000 euro.

premii la campionat

premii la campionat

Pe durata celor două zile de concurs, la Arad, pe lângă spectacolul culinar în aer liber, publicul va putea urmări diverse momente artistice, va putea participa la concursuri cu premii și va avea parte de o mulțime de surprize plăcute: momente de comedie, de acrobație și un concert susținut de trupa lui Mihai Mărgineanu. În cadrul competiției de la Arad vor participa și echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor.

Iată și programul de la a patra oprire: Arad, Ștrandul Neptun, intrarea din spate:

Sâmbătă, 16 iunie 2012:
– Ora 10:00 – încep înscrierile
– Ora 11:00 – deschiderea evenimentul în acorduri de fanfară
– La 12:00 – încep concursurile de Campionat. Până la finalul zilei vor fi 6 runde de concurs din ora în oră

Duminică, 17 iunie 2012:
– Ora 10:00 – Deschiderea evenimentul cu un moment muzical
– Începând cu 11:30 se vor organiza: Semifinala 1, Semifinala 2 și Finala locală
– Va avea loc și finala bloggerilor

În plus, vă așteaptă:
– demonstrații de cooking
– momente de comedie susținute de trupa Comedy.Show
– momente de acrobație susținute de trupa Xtreme Project
– concert Mihai Margineanu
– multe concursuri cu publicul

Evenimentul se încheie în fiecare zi la ora 19:00, informații și pe facebook.com/events/453548164657262/

Câteva imagini din etapa de la Ploiești


În etapele anterioare care au avut loc la București, Iași și Ploiești, creativitatea, îmbinarea gusturilor preparatelor cu cel al berii Golden Brau și prezentarea inedită au fost principalele criterii pe baza cărora echipele participante au fost evaluate. Juriul, format din Maestrul berar Doru Cătănescu, Expertul bucătar Cristi Oprea și prezentatorul Emil Mitrache, a ales echipele Grill Masters (București), „Doi burtoși & friends” (Iași) și „ALX” (Ploiești), care vor merge în Marea Finală din 21-22 iulie.

În etapa din București, care a avut loc în weekend-ul 19 – 20 mai, Andreea Mantea și Raluca Lăzăruț au coordonat echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor și au preparat cu măiestrie bucate delicioase. Supravegheată îndeaproape de un juriu exigent, întrecerea gastronomică dintre vedete a fost câștigată de echipa Ralucăi Lăzăruț, care a reușit să încânte publicul prezent cu talentele sale culinare.

În curând aici veți găsi poze de la eveniment.