Browse By

Brian Tracy – vorbitor, autor, consultant

Brian Tracy

Brian Tracy

Despre Brian Tracy se poate spune că este unul din cei mai de succes conferențiari și consultanți pentru dezvoltare profesională și personală.

El vorbește patru limbi și a realizat discursuri și seminarii practice, scurte și atractive pentru peste 450.000 de oameni în fiecare an, în 90 de țări de pe șase continente.

Unde își elaborează și adaptează special fiecare conferință pentru a se potrivi auditoriului său, folosind exemple din domeniul celor cărora li se adresează.

Astfel că abordează subiecte variate, de la succesul personal și conducere până la eficiența managerială, creativitate și vânzări.

Brian ține seminarii și conferințe pe următoarele subiecte:

  • Vânzarea de înaltă calitate
  • Cum să fii lider în secolul XXI
  • Cum să acționezi la capacitate maximă
  • Managementul vânzărilor într-un mod superior

„De ce unii au mai mult succes decât alții? ” – Brian Tracy

A scris mai mult de 30 de cărți și a realizat peste 300 de programe de studiu audio și video inclusiv:

  • Eat That Frog!: 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time (Începe cu ce nu-ți place),
  • Maximum Achievement: Strategies and Skills That Will Unlock Your Hidden Powers to Succeed (Succesul în viață: deprinderi și strategii care vă vor revela puterile ascunse și calea spre succes),
  • Goals!: How to Get Everything You Want – Faster Than You Ever Thought Possible (Realizarea țelurilor),
  • Flight Plan: The Real Secret of Success (Planul de zbor: Cum să reușești în viață mai rapid decât ai visat vreodată),
  • The Psychology of Achievement, Breaking the Success Barrier, The Psychology of Selling, Peak Performance Woman, The Science of Self-Confidence, Thinking Big, and How to Master Your Time și multe altele.

Aceste programe, studiate și dezvoltate în mai mult de 25 de ani, sunt unele dintre cele mai eficiente instrumente de educație din lume.

Majoritatea cărților lui Brian Tracy au fost traduse în alte limbi și folosite în 52 de țări. Împreună cu Campbell Fraser, este și coautor al Programului avansat de instruire și îndrumare și al Programului de atingere a excelenței.

El a ținut mai mult de cinci mii de prelegeri și seminarii pentru mai mult de o mie de companii, inclusiv pentru cele mai mari din întreaga lume, printre care IBM, McDonnell Douglas și The Million Round Table – și a consiliat personal mai mult de două milioane de oameni.

Eficacitatea ideilor sale este dovedită în practică și acționează rapid. Cititorii săi, participanții la seminarii și clienții consiliați de el învață o serie de tehnici și strategii pe care le pot folosi imediat pentru a obține rezultate în viața personală și în carieră.

Subiectele captivante despre conducere, management, vânzări și succes personal determină produc schimbări imediate și dau rezultate pe termen lung. Mulți dintre cei ce i-au urmat sfaturile au pornit pe drumul spre succes după numai o singură conferință de a lui la care au participat.

Brian este doctor în studii economice și Președinte al Brian Tracy International, o companie de resurse umane cu sediul în San Diego, California, cu sucursale pe tot cuprinsul Americii și în 31 de țări din întreaga lume.

Înainte de înființarea firmei Brian Tracy International, Brian a fost directorul executiv al unei companii de dezvoltare cu 265 milioane USD în active și 75 milioane USD în vânzări anuale.

El a făcut carieră de succes în domeniul vânzărilor și în marketing, investiții, afaceri imobiliare și consulting pentru sindicate, activități de import, distribuție și management.

Brian Tracy a condus proiecte de consultanță la nivel înalt pentru companii cu capitaluri de mai multe miliarde de dolari, în vederea planificării strategice și a dezvoltării organizaționale.

El este un cititor avid de literatură din domeniul managementului, psihologiei, economiei, metafizicii și istoriei și discursurile sale aduc o perspectivă și un stil unic. Are capacitatea remarcabilă de a capta și menține atenția publicului, cu o combinație dinamică de povestiri, exemple, umor și idei concrete, practice, care produc rezultate rapide.

Este căsătorit și are patru copii și locuiește în Sân Diego. Se implică activ în treburile comunității și este în consiliul de administrație a două organizații non-profit.

Site-ul unde pot fi găsite mai multe informații despre el: www.briantracy.com