Browse By

Bow Wow și Erica Mena logodiți

Bow Wow și Erica Mena logodiți

Marți, actorul de comedie, Tony Rock, scris pe Twitter pentru a partaja opinia sa negativa de Bow Wow de angajament la „Iubire si Hip Hop” stea realitate, Erica Mena, relatează viața de la Hollywood.

În plus față de trântind Shad Moss, care este mai bine cunoscut ca Bow Wow, pentru decizia lui să se căsătorească Mena, care a descris ca un „e ** WH,” Rock aruncat, de asemenea, vaccinuri la pierderea locului de muncă Moss „în urma anunțului recent BET cu privire la decizia sa pentru a anula „106 & Park”, adaugă Viața la Hollywood.

Următorul său tweet a spus că nu a fost „urî pe Bow Wow” și că toată lumea a căzut de cineva ca Mena.
Moss, care flaunts constant soție a-fi sau pe social media, a avut natural infracțiune la comentariile Rock și au răspuns la actor de comedie pe Twitter susținând că el va „avea o discuție” cu Rock când se întâlnesc față în față.

Potrivit Web Eur, Moss a postat, de asemenea, un alt mesaj Twitter, care a fost eliminat, amenințând să pună „tovarășii” săi să atace Rock. La o zi după carne de vită sau de Twitter cu Rock, Moss a luat pe Facebook pentru a aborda sentimentele bolnavi spre „oameni buni negre” pe care el susține urăsc relația cu Mena cel mai mult. Moss a descris, de asemenea, din același grup ca și vrăjmașilor și „ignorant”.

În ciuda reculul atât Mena și Moss s-au primit cu privire la relația lor, cei doi încă par a fi merge puternic, cel puțin pe social media.

Atât Mena și Moss continua sa arate dragostea lor pe Instagram și Twitter, cu Moss anunțând recent pe Instagram că el și Mena au stabilit data pentru nunta lor viitoare, care este programată pentru luna aprilie a anului viitor.

Mena a făcut, de asemenea, propriul anunț cu privire la relația ei cu Moss. În timpul unui interviu recent cu Vibe, Mena a dezvăluit o intenționează să renunțe Realitatea TV pentru a se concentra pe a fi o soție ideală pentru Moss.

„E timpul să fie o soție”, a spus Mena. „E timpul să fie femeia omul meu are nevoie. Omul meu nu au nevoie de o fată care e pe televizor, omul meu are nevoie de o fată de lângă el. Asta e adevărat ce e vorba acum pentru mine. E un fel de dulce-amăruie, acest întreg proces , în special filmare acest ultim sezon [de „Iubire și hip hop.”] Deși există încă lucruri nebun Erica Mena întâmplă, aceasta este într-adevăr cel mai bun sezon vreodată pentru mine. ”

Înainte de a relatia ei cu Moss, Mena a fost legat de ei „dragoste și hip hop” co-stele bogat Dollaz și Cyn Santana.
Mena a explicat Vibe că fanii vor avea sansa de a vedea despartirea ei cu Santana transpira pe sezon de „Dragoste si Hip-Hop New York” este setat la premiera pe 15 decembrie.