Browse By

Bloggeri din Arad se întâlnesc. Când și unde?

Întâlnirea Bloggerilor Arădeni

Întâlnirea Bloggerilor Arădeni

Bloggeri din Arad își dau întâlnire, formând astfel o adevărată blogosferă arădeană, o idee genială și benefică, formată atât din cei mai populari, mai cunoscuți, cei mai puțin cunoscuții pănă la cei necunoscuți sau doar anonimi, în umbră. Astfel bloggeri arădeni pasionați de blogging sunt invitați în această săptămână de organizatorul și inițiatorul doipedoi.com la o reuniune non-formală în Ahmad Tea House, sâmbătă 22.10.2011, ora 20.00. Pentru acest eveniment am realizat special și afișul prezentat mai sus.

Până acum sunt așteptați să răspundă la invitație aproximativ 14 bloggeri arădeni dar acest număr crește pe zi ce trece:

prinarad.info, wwmp.ro, sorindrache.ro, talentirosit.com, verdedeparis.com, novanity.wordpress.com, oanabarbu.com, asudepica.blogspot.com, giapapadia.wordpress.com, adriandinarad.ro, bucatarmaniac.ro, dianlala.blogspot.com, dylenhunt.wordpress.com, cman-home.com.

Totodată și redacția noastră a fost invitată și oricât de mult am vrea să vă cunoaștem, nu prea putem fiind ocupați cu munca iar în weekend luăm o pauză bine meritată pentru relaxare prin excursii cu familia și prietenii, dar promitem că vom ajunge data viitoare la următoarea întâlnire a bloggerilor din Arad aka Arad Bloggers Meeting.

Din informațiile pe care le avem aceasta nu este prima întâlnire de acest gen în Arad dar cu siguranță una care va ajuta mediul online Arădean dar și pe oamenii din spatele bloggurile atât profesional cât și personal. Mai multe în articolul Ești blogger arădean? de doipedoi.com.

Cu toate acestea fiind scrise, vă urăm socializare extrem de utilă pentru toate părțile, din care să reiasă proiecte și idei mărețe pentru blogurile tuturor. Da… și să nu uitați să ne scrieți cum a fost.

redactor, David Beniț