Browse By

BIOquant reglează tensiunea arterială prea mare

Zilnic mor mii de oameni din cauza hipertensiunii! La fiecare 9 minute, decedează o persoană din această cauză. Afectează inima, rinichii, vederea, crește semnificativ riscul infarctului și accidentului vascular.

De asemenea crește probabilitatea de a dezvolta și diabet. Având în vedere că nu doare deloc, și câștigat porecla de „ucigaș tăcut”. Atacă atunci când vă așteptați cel mai puțin.

Ajutor cu lumină în confortul de acasă?

”Aveam tensiunea chiar și 180-200” spune Jozef, care a achiziționat pentru asta, un BIOquant. ”După două luni de utilizare, nu doar că a scăzut tensiunea, dar și glicemia, și picioarele nu îmi mai sunt umflate.”

Aparatul BIOquant poate fi utilizat și acasă. Lumina ajunge la globulele roșii prin aplicatorul mic, care se introduce zilnic în orificiul nazal pentru câteva minute. Globulele roșii se despart din aglomerări, și astfel leagă mai bine oxigenul.

”Lumina laser îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenarea întregului organism”, evidențiază cardiologul dr. Șipoș.

„Îl folosesc deja de 3 ani. Înainte aveam tensiunea 170/100, mă durea capul, aveam probleme cu echilibrul. Acum tensiunea este 120 – 130 și problemele au dispărut“, spune doamna Elisabeta.

BIOquant a ajutat mulți utilizatori să-și regleze tensiunea arterială și să reducă medicamentele sau să scape de tot de ele.

Douăzeci de minute zilnic în confortul de acasă, fără vizitele interminabile la medici, acestea sunt motivele principale pentru care BIOquant a devenit parte din viața a peste 25000 de oameni. Nu trebuie să cumpărați ceva ce nu cunoașteți.

Întâi încercați GRATUIT aparatul BIOquant!
Este suficient să intrați pe www.orinro.ro, să completați datele de contact în formular, și astfel vă rezervați o testare gratuită. Puteți să vă programați și la nr de telefon 0359/ 466 334 în zilele lucrătoare, între orele 09:00 – 17:00.