Browse By

Beneficiile tigarii electronice

Beneficiile tigarii electronice

Beneficiile tigarii electronice

In acest articol veti citi despre beneficiile pe care le aduc tigarile electronice, si credeti-ma ca sunt destul de multe. Pentru ca auziti de tigara electronica in ultima vreme sa va spun ce este de fapt. Un substituent al tigarii normale, care ajuta fumatorii sa treaca la un sistem de fumat mai sanatos, si in cele din urma sa ii ajute sa lase deoparte acest viciu.

Aceasta tigara elimina abur care contine doar nicotina. Acum orice poate fuma fara a introduce in organism nicio substanta cancerigena prezenta in tigara normala.

Tigara electronica este formata dintr-un acumulator, un atomizator si o rezerva de nicotina(numita si cartus), iar pentru functionare are nevoie de un acumulator(bateria) incarcat! Acum corpul nu mai trebuie sa indure substantele nocive inhalate prin fumatul clasic: monoxid de carbon, gudron, oxizi de nitrogen, cianura de hidrogen si inca patru mii de substante chimice care produc schimbari fatale in corp.

Aceste beneficii va vor aduce doar sanatate, ele sunt foarte numeroase, dar cateva dintre ele sunt:

  1. Plamanii vor respire mai usor si vor fi mai liberi, si asta datorita prezentei aburului in organism, iar mirosul neplacut de tigara va disparea complet
  2. Deoarece aceste tigari electronice scot aburi puteti fuma oriunde doriti, chiar si acolo unde veti vedea semne ca fumatul este interzis, in tramvai, in avion, in autobuz etc.
  3. Veti observa ca nevoia de tigari va disparea foarte repede
  4. Tigara electronica va face fumatul pasiv sa dispara, astfel nu mai exista pericolul ca sanatatea dumneavoastra sau a celor din jur sa fie pusa in pericol
  5. Acum oricine renunta la fumat, prin reducerea treptata a concentratiei de nicotina
  6. Nu vei mai simti acel miros neplacut pe haine, in casa, in masina sau oriunde altundeva
  7. Rezervele de nicotina sunt reincarcabile, si astfel veti obtine o economie de aproximativ 50%-90% fata de tigarile normale (Nicotina – 40 lei/echivalent a 36 de pachete de tigari | 36 de pachete de tigari – 432 lei)
  8. Tenul nu va ma imbatrani, ci se mentine tanar, fara riduri sau risc de imbatrinire prematura
  9. Diabet, disfunctii sexuale, infertilitate, oboseala si dureri de cap? Puteti sa uitati de ele
  10. Puteti incepe o viata noua alaturi de prieteni si cei dragi, cu un zambet larg pe fata!

Acestea sunt principalele beneficii pe care le aduc tigarile electronice. De exemplu eu, am economisit o multime de bani de cand am procurat-o. Acum dau pe luna aproximativ 70Ron pentru nicotina si atomizator. Inainte dadeam cam 360-372Ron pe tigarile pe o luna de zile, si se vede clar ca economia facuta a fost de aproximativ 300Ron.

De asemenea, nu ma mai trezesc diminitea cu un miros amar si neplacut in gura. Am inceput sa nu mai gafai dupa parcurgerea unor distante mai mari pe jos, sau la urcarea mai multor etaje.Sanatatea mea s-a imbunatatit foarte mult de cand am renuntat la tigara normala in favoarea tigarii electronice.

O recomand cu caldura!

Magazin online de tigari electronice www.sailebao.ro