Browse By

Beneficii majore ale dispozitivelor Multifleet monitorizare GPS de urmărire a vehiculelor

V-ați gândit vreodată la instalarea dispozitivelor GPS de urmărire și monitorizare în vehiculele dvs de afaceri? Chiar dacă angajaților de obicei nu le place să fie monitorizați sau să li se încalce spațiul personal, în realitate există multe avantaje majore ale dispozitivelor de urmărire a vehiculelor GPS. Aceste beneficii includ:

Creșterea productivității și reducerea apelurilor către șoferi
Deși este important ca șoferii dvs să poată fi contactați cu privire la unele modificări în ceea ce privește livrările sau alte apeluri importante ce țin de serviciu, în același timp, șoferul este distras de la condus și reprezintă, deci, o utilizare foarte ineficientă a timpului șoferului și a timpului dvs că manager. Imaginați-vă, astfel, un timp prețios câștigat cu ajutorul unui sistem de monitorizare & management a flotei auto prin GPS! Văzând toate vehiculele companiei pe o hartă online Google sau Bing, puteți elimina aceste apeluri ineficiente pentru compania dvs. Astfel că, în timp ce numărul apelurilor telefonice inutile către șoferi se reduce, productivitatea crește. Deci, aveți doar de câștigat! De asemenea, Multifleet monitorizare flotă auto GPS poate să vă prezinte rută pe care se află șoferul și timpul petrecut la fiecare client în parte.

Îmbunătățirea serviciului clienți cu dispozitive de urmărire GPS a vehiculelor
În loc să ofere clienților un timp aproximativ, biroul sau sediul principal poate observa cu ușurință și exactitate unde se află șoferul și cât de departe sunt clienții. Acest lucru facilitează afacerea, iar personalul poate să informeze clienții în legătură cu timpul de livrare/sosire a vehiculelor de serviciu. Cu un simplu telefon la sediul companiei dvs, clientul poate afla la ce distanță se află șoferul firmei și cât timp îi va lua până la destinație. Clienții dvs vor fi cu siguranță impresionați de exactitatea timpilor de serviciu. Acesta este un mare avantaj competitiv și vă poate pune afacerea într-o lumină bună.

Recuperarea rapidă a vehiculului
În cazul în care unul dintre vehiculele flotei dvs este furat, știind locația exactă folosind dispozitivul de urmărire a vehiculelor GPS vă permite să vă recuperați rapid vehiculul, reducând astfel vandalismul și daunele.

Notificarea automată a furtului / utilizării neautorizate
Dacă vehiculele dvs sunt lăsate la sediul dvs, în curte, depozit sau alt loc de parcare din cadrul companiei, puteți primi notificări automate instantaneu prin SMS sau prin e-mail, în cazul în care vehiculul dvs părăsește zonă respectivă. În acest fel, veți ști foarte repede dacă unul din personalul dvs a mutat vehiculul fără permisiunea dvs sau dacă este furat.

Reducerea costurilor de asigurare
Companiile de asigurări cunosc beneficiile enumerate mai sus în ceea ce privește recuperarea rapidă a vehiculelor, astfel încât majoritatea acestora vă vor oferi o reducere a primei de asigurare. Aceste economii pot fi semnificative.

CONTACT
Adresă: Sos. București-Ploiești Nr.17 Et. 4, sector 1 București, 013682
Telefon: +40 317 102 085/ +40 317 102 087
Fax: +40 317 102 086
E-mail: [email protected]
Web: www.multifleet.ro/ro