Browse By

Bekid.ro, magazinul online pentru un bebeluş fericit

Cumpărăturile pe care viitorii sau proaspeţii părinţi trebuie să le facă pentru bebeluşul lor pot fi în acelaşi timp distractive dar şi dificile. Aceştia au nevoie de foarte multe lucruri iar ofertele sunt variate şi atractive, din toate părţile.

Moda la cărucioare

Căruciorul face parte dintre primele cumpărături importante pentru un bebeluş. Acesta trebuie să fie cât mai comod, atât pentru copilaş cât şi pentru părinte. Desigur, pentru mămici e bine să fie şi atractiv, pentru a atrage atenţia atunci când îşi plimbă bebeluşul.

Noua modă în materie de cărucioare este retro-ul. Desigur, cărucioarele nu sunt cele de pe vremea bunicii, sunt modernizate, având doar un aer retro. Aşadar, nu se mai poartă cărucioarele uriaşe, ultra-moderne, ci un cărucior chic, frumos şi uşor de manevrat.


Cărucioare la modă: cărucior-jogging şi
cărucior 2 în 1; Sursa foto: Bekid.ro

O altă noutate e căruciorul ce ajută mămicile să îmbine utilul cu plăcutul, să se menţină în formă în timp ce îşi plimbă copilul prin parc. „Căruciorul-jogging” ajută mămica să îşi revină după naştere, să dea jos încet-încet kilogramele acumulate. Desigur, medicii nu recomandă ca acest cărucior să fie folosit înainte ca bebeluşul să fi împlinit şase luni. Un astfel de cărucior diferă de celelalte prin faptul că are trei roţi, cu un cauciuc special, ca cel de bicicletă.

Un astfel de cărucior, dar şi alte zeci de modele, poate fi achiziţionat de pe www.bekid.ro, un site destinat produselor pentru bebeluşi. Aici se găsesc cele mai noi modele de cărucioare pentru bebeluşi, pentru toate gusturile. Fie că vrei să găseşti un cărucior modern, unul simplu, sport, multifuncţional, cu patru sau cu trei roţi, pentru un copil sau pentru gemeni, acest site pune la dispoziţie cărucioare frumoase pentru cei mici.

Scaune auto, hamuri, premergătoare… alte cumpărături necesare

Sursa foto: Bekid.ro

Căruciorul nu este singurul lucru de care are nevoie bebeluşul pentru transport. În cazul în care părinţii au maşină este obligatoriu ca bebeluşul să fie transportat în scaun auto. Pe Bekid.ro găseşti coşuleţe auto pentru nou-născuţi şi scaune auto pentru copii, pe categorii de vârstă.

De asemenea, poţi să alegi hamuri din cele mai interesante, premergătoare, biciclete, maşinuţe electrice şi triciclete pentru când voinicul creşte şi alte accesorii utile bebeluşului tău.

Adriana, project manager la Bekid.ro, site administrat de Sc Ada Online Srl, recomandă vizitarea site-ului, pentru a te asigura că vei alege cele mai frumoase accesorii utile pentru bebeluşul tău. Poţi găsi balansoare, căsuţe, leagăne, tobogane dar şi mobilier pentru bebeluşi, scaune pentru masă, saltele, săculeţi de dormit, cădiţe, cântare şi alte accesorii atât de importante.

Istoria căruciorului

Dacă eşti curios cum au apărut cărucioarele citeşte pe Ziare.com despre istoria căruciorului şi a altor accesorii pentru bebeluşi.