Browse By

Becali: „Am oferit 2,5 milioane € pe Torje, aştept un răspuns!” Scenariul INCREDIBIL Dinamo l-ar putea vinde la Steaua

Gigi Becali nu a renunţat la visul de a-l aduce pe Gabi Torje la Steaua. Patronul trupei din Ghencea a dezvăluitoferta pe care le-a făcut-o dinamoviştilor, la care aşteaptă încă un răspuns.

gabi-torje-pupa-emblema

gabi-torje-pupa-emblema

Becali a dezvăluit şi condiţiile în care Dinamo l-ar vinde pe Torje, unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului trecut.

„Legat de Torje…am făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro la care aştept răspuns. Finu’ mi-a spus ‘Bă, naşule, eu nu pot să iau o hotărăre. E vorba de situaţia financiară’. Le-a zis lui Săvulescu şi Badea să vină şi ei cu câte un milion, că se fac de râs. Dacă nu o să dea bani, o să-l vândă pe Torje, că n-au de ales.

Finul nu vrea să-l vândă pe Torje, dar dacă Săvulescu şi Badea nu vin cu bani nu au ce să facă. Iau 600.000 de euro pe un împrumut pe 6 luni al lui Alexe. Probabil îl vor vinde pe Alexe, că e bun, dar aceşti 600.000 nu rezolvă problema lui Dinamo. Cristi mi-a zis că nici mort nu mi-l dă, dar nu că are ce face, că Badea şi Săvulescu nu vor să dea bani”, a declarat Becali la Sport.ro.